Shin Megami Tensei V SW

Úgy tűnik, elsőként a Nintendo Switch-et hódítja meg a Shin Megami Tensei ötödik része.

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Brit toplista: nem talált kihívóra az új Call of Duty

A FIFA 22 több mint egy hónapig uralta a brit dobozos játékeladások toplistáját. Vajon a Call of Duty: Vanguard meg tudja ismételni ezt? Egyelőre jól halad, mert az elmúlt héten nem tudták megszorongatni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Gőzerővel tombol az év végi szezon, így szinte futószalagon érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb új címek. Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is listába szedtük az aktuális hét termését.

Új előzetesen a Shin Megami Tensei V

Egyre közelebb a Shin Megami Tensei V megjelenése, az Atlus pedig kiadott egy új előzetest, amely végigveszi a játékmenet legfontosabb elemeit. A harcról és a kettős személyiségű főhősre váró döntésekről is hallhatunk.

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.

Shin Megami Tensei V - traileren a történet

Az Atlus a minap egy vadonatúj előzetessel jelentkezett a Shin Megami Tensei-sorozat legújabb illesztéséhez, amiben több mint három és félpercen keresztül kaphatunk ízelítőt a játék sztorijából.

E3 2021: Mozgásban a Shin Megami Tensei V

A Shin Megami Tensei-sorozat ötödik számozott epizódja kizárólag Nintendo Switchen jelenik meg, tegnap pedig dátumot is kapott. Most egy közel húszperces felvételen láthatjuk mozgásban is.

E3 2021: Ekkor jön a Shin Megami Tensei V

2017 óta tudunk róla, hogy az Atlus dolgozik a Shin Megami Tensei V-ön, amelyet ráadásul kizárólag Nintendo Switchre ad ki. A Nintendo Direct műsorában megjelenési dátumot kapott a játék.

Lássuk a mai Nintendo Direct Mini újdonságait!

A Nintendo ma reggel harangozta be, hogy délután újabb Nintendo Direct Mini-epizódot vetít majd le a rajongóknak, ezúttal ráadásul kizárólag a külsős fejlesztésekre fókuszálnak majd.