Afterparty PC, PS4, SW, XBOXONE

Leinni a sátánt - új játék az Oxenfree-csapattól.
1635181204

Netflix: nem kezdünk játékstúdiók felvásárlásába

A Netflix vezetősége egy befektetőknek tartott előadáson leszögezte, nem tervezik, hogy a Night School Studio felvásárlása után ész nélkül neki állnak újabb és újabb stúdiókat bekebelezni.
1632909600

A Netflixhez igazolt az Oxenfree-csapat

A videojátékok világa felé kacsingató Netflix egy nagyszerű indie csapatra vetette ki a hálóját. Az Oxenfree és az Afterparty által ismert Night School Studio mától a streamingszolgáltató alatt húzza az igát.
1583139600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a március, és vele együtt néhány új játék is érkezett. A héten uralkodóvá, seprűlovassá és nyomozóvá is válhatunk, míg Nintendo Switchen újra elmerülhetünk a Pokémon Mystery Dungeon világában.
1582988400

Jövő héttől Switchen is lehet Afterpartyzni

A Night School Studio egyedi ötlettel állt elő az Afterparty című játékukban: a pokolból csak ivóversenyen keresztül lehet kijutni. Milo és Lola túlvilági kalandját márciustól Nintendo Switchen is élvezhetjük.
1574790720

Afterparty teszt

A pokol nem úgy fest, mint ahogy azt elképzeltük. Vasvillák és lángoló kondérok helyett romkocsmák tarkítják a környéket, és Lucifer a legvagányabb helyi partiállat. Milo és Lola csak akkor nyerhet egérutat, ha az asztal alá isszák az alvilág urát.
1572249600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hétfő reggelre, és ezzel együtt egy újabb hét izgalmas játékmegjelenéseire virradt. Ugyan a legnagyobb durranások ezúttal a különböző átiratok és portok lesznek, de azért Luigiban bízhatunk, aki jön, és megmenti a hetet.
1571925600

Lássuk a konzolos Xbox Game Pass újdonságait!

Sűrű lesz a hónap vége a konzolos Xbox Game Pass, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára, a Microsoft ugyanis újabb hat játékkal bővíti a szolgáltatások kínálatát.
1570618800

Így kezdődik az Afterparty

A hónap végén érkezik az Oxenfree alkotóinak következő játéka, az Afterparty, melynek során egy pár végzős kocsmatúrára indul a pokol bugyraiban. Most akár le is csekkolhatjuk, hogy hogyan is fest mindez!
1569358414

Utolsó előzetesen az Afterparty

Október végén jelenik meg az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka, az Afterparty, amiben Milo és Lola bulizással próbál meg kijutni a pokolból. A hajtás után az utolsó előzetest leshetitek meg.
1569052800

Jövő hónapban érkezik az Afterparty

Dátumot kapott az Afterparty, az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka. A pokoli kocsmatúra során komoly feladat vár ránk: az asztal alá kell innunk az ördögöt!