Battlefleet Gothic: Armada 2 PC

Folytatódik a Warhammer 40K univerzumában játszódó RTS.
Típus:

Battlefleet Gothic: Armada 2 - úton az új kampány

Az eredeti táblajáték és az első rész rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, már elérhető a több mint 100 órás kampánnyal felvértezett stratégia, a Battlefleet Gothic: Armada 2. A Tindalos csapata ezután sem unatkozik majd.

Battlefleet Gothic: Armada 2 - íme, a nagy hadjárat

A Battlefleet Gothic: Armada 2 készítői igencsak nagy babérokra törnek a stratégiai játékok terén, legalábbis a legújabb, több mint hatperces fejlesztői előzetesből ez derül ki. Lényegében minden felmerülő kérdésünket megválaszolják.

Ilyen egy űrcsata a Battlefleet Gothic: Armada 2-ben

A Battlefleet Gothic: Armada 2 masszív űrcsatái izgalmasnak ígérkeznek - a legújabb gameplay videóban közelről is megnézhetünk egy ilyen ütközetet. A folytatásban mind a 12 frakció képviseli magát, méghozzá egyedi jellemzőkkel.

Januárban jön a Battlefleet Gothic: Armada 2

A szeptemberben megerősített halasztás után csak annyi volt biztos, hogy 2019 januárjában jelenik meg a Battlefleet Gothic: Armada folytatása. A Focus Home Interactive mostani közleményében azonban már napra pontos dátum is szerepel.

Késik a Battlefleet Gothic: Armada 2

A Focus Home Interactive megerősítette, hogy az eredetileg szeptemberre tervezett Battlefleet Gothic: Armada-folytatás méreteset csúszik, így a második felvonás csak jövő év elején, valamikor januárban mutatkozik be.

Videnónaplón a Battlefleet Gothic: Armada 2

Múlt héten mutatkozott be a Battlefleet Gothic: Armada folytatása, amihez a fejlesztést végző Tindalos Interactive kiadott egy fejlesztői naplót, amiben többek között arról esik szó, mi is várható majd a második résztől.

Folytatást kap a Battlefleet Gothic: Armada

Két éve jelent meg a Tindalos Interactive és a Focus Home Interactive jóvoltából a Warhammer 40K univerzumában játszódó RTS. A második rész már úton van, és a tervek szerint még idén befut PC-re.