Warhammer 40.000: Mechanicus PC

A Bulwark Studios most a birodalom legfejlettebb hadseregére, au Adeptus Mechanicusra koncentrál az új körökre osztott stratégiában.

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

A csütörtök délután egyet jelent az Epic Games Store ingyenes játékaival. Ezen a héten két nagyszerű, de egymástól mélységesen eltérő szerepjátékot csaphattok a könyvtáratokhoz.

Warhammer-játékokkal készül az Xbox a hétvégére

A Microsoft konzoljain is Warhammer-lázban telik az aktuális Xbox Free Play Days-hétvége, így ha nincs más programotok, és szeretnétek az uralkodót szolgálni, akkor keresve sem találtok jobb elfoglaltságot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a július közepét a kiadók és fejlesztőcsapatok, minden platformon találunk majd magunknak valami érdekességet, ha épp nem valamelyik strandon süttetjük magunkat rozéra.

Warhammer 40K: Mechanicus - a konzolos portról

Végre megtudtuk, mikor érkezik a Warhammer 40.000: Mechanicus konzolokra szabott változata. A legfrissebb bemutatóból kiderült az is, hogy az átirat tartogat majd jó néhány újdonságot is.

Konzolokra tart a Warhammer 40K: Mechanicus

A Bulwark Studios körökre osztott taktikai játéka 2018 novemberében jelent meg PC-n, de hamarosan Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is irányítás alá vehetjük az Adeptus Mechanicus techpapjait.

Warhammer 40K - készül az élőszereplős sorozat

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Man in the High Castle-sorozat alkotója, Frank Spotnitz ezúttal Dan Abnett népszerű Eisenhorn-trilógiája alapján készít élőszereplős Warhammer 40K-sorozatot.

Bejelentették a Warhammer 40.000: Mechanicust

Alacsonyan szállnak a Warhammer 40.000-licenccel felvérezett alkotások. A Mechanicus alcímű anyag a Bulwark Studios játéka lesz, műfaját tekintve egy körökre osztott stratégia. Az Adeptus Mechanicus seregét irányítjuk benne.