Ion Fury PC, PS4, SW, XBOXONE

Retro FPS a Duke Nukem 3D motorjával. Szexi hősnőnk igazi bombaszakértő, aki nem rest szembeszállni egy félelmetes kiborgsereggel.

Előzetesen az Ion Fury kiegészítője

„Shelly sztorija a lehető legjobban folytatódik: robbanásokkal és nagy sebességű üldözésekkel" - mondják a készítők. Az Aftershock ismét a Build Engine-t használva bővíti tovább a kilencvenes évek klasszikusaira hajazó Ion Furyt.

Kiegészül az Ion Fury

A hétvégi Realms Deepen megejtett bejelentés szerint kiegészítőt kap az eredetileg 2019-ben bemutatkozott retró lövölde, az Ion Fury. Habár túl sok részletet nem tudtunk meg vele kapcsolatban, egy előzetes már elérhető hozzá.

Ion Fury teszt

Az Ion Fury végre a konzolokra is ellátogatott, mi pedig szépen befizettünk egy nosztalgiamenetre, amely egy pillanatra sem engedett a tempóból. Egy klasszikus stílusú lövölde, amely bőven elfér a mai kínálatban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a hétfőn is összeállítottuk nektek a hét játékmegjelenéseit összegző listánkat: habár premierekből nem lesz hiány, a nagyobb címeket még ezúttal is szűkmarkúan mérik a kiadók és a fejlesztők.

Májustól konzolon is tombol az Ion Fury

Az eredetileg csak PC-re megjelent Ion Fury májustól konzolokon is játszható lesz. A Duke Nukem 3D módosított motorjával operáló játékban egy kiberszektát kell legyőznünk Shelly “Bombshell” Harrison bőrébe bújva.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokra megsokasodnak a játékmegjelenések, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra, így inkább az ínyencek fognak örülni. Lássuk a legfrissebb premierek listáját!

Ion Maiden - pereskedik az Iron Maiden

A legendás heavy metal együttes képviselői összeakasztották a bajszukat a 3D Realmsszel, mégpedig a kiadó retroshootere, az Ion Maiden miatt. Az okot a cím és a logó hasonlósága adta.

Tudjuk, mikor jön az Ion Maiden végleges változata

Már eddig is nyílt titok volt, hogy a Duke Nukem 3D engine-jét használó Ion Maiden konzolokra is befut, de most már konkrét megjelenési intervallummal szolgálhatunk. Igazi retro-FPS-sel van dolgunk.

Ion Maiden - retro FPS a Duke Nukem 3D motorjával

Stílszerűen a 3D Realms adja ki a független Voidpoint régivonalas FPS-ét, az Ion Maident, amely a húszéves Duke Nukem 3D engine-jére épül. Főhősnőnk, a dögös Bombshell egy kibernetikus hadsereg ellen veszi fel a kesztyűt.