Ezek a játékok szerepeltek a Realms Deep 2023 műsorában

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap éjjel a 3D Realms is megtartotta saját műsorát, amelyben nem csupán a közeljövő játékairól hullt le a lepel, hanem a cég teljesen új logójáról és fókuszáról. Igazán "belemerülős" alkotások várhatóak tőlük.

A 3D Realms nem titkoltan teljesen újragondolta saját magát és a portfólióját. Az elmondásuk szerint szeretnék teljesen "újradefiniálni az AAA-s játékokat", olyan címeket helyezve a fókuszba, amikbe igazán belemélyedhet a játékos, ahol a kulcsszó "az akció, az attitűd és az adrenalin". Az élő közvetítés során bemutatták a cég új logóját és arculatát, de mindenekelőtt a közelgő megjelenéseké volt a főszerep.

A Graven és a Kingpin: Reloaded megjelenéséről már egy külön posztban irtunk, lássuk, milyen gyöngyszemeket tartogatott még az élő közvetítés.

Twisted Tower

Amikor a BioShock találkozik a Willy Wonkával. A retro FPS az 1920-as években játszódik, célunk, hogy elnyerjük szerelmünk szívét, ehhez azonban egy rémségekkel teli tornyon át vezet az út. Az anyag PC-re várható az Atmos Games jóvoltából.

Bloodless

Ez is egy retro stílusú akció-kaland, amely a gyors tempójú csaták kedvelőit kápráztatja el. Hősünk, Ronin Tomoe-nak nem csupán múltja szellemeivel kell szembenéznie, hanem Bakugawa vidékeit járva le kell számolni korábbi mester, Akechi sógun erőszakos uralmának. A Point 'N Sheep pixelartos alkotása PC-re érkezik.

Wrath: Aeon of Ruin

Az Óvilág elmúlt, a romok között kortalan félelem lappan. Hősünk, egy kívülálló, aki egykor a Kortalan-tengeren sodródott, most eme haldokló világ partjainak találja magát. A homályból egy fehér alak bukkan elő, a korábbi lelket pásztora. Erdőkön, romos templomokon és kriptákon át vezet az utunk, hogy dupla-csövű vadászpuskával és más hagyományos mordályokkal kenjük el az ellenség száját, akik hulláiból csontokat nyerve lőszert farigcsálhatunk. A játék 2024. február 27-én lép ki a korai hozzáférésből a Steamen.

Core Decay

Helyszínünk a haldokló Föld, ahol emberiség megmentésére irányuló baljós terv után kutatunk. A 2089-es évben az erőforrások csökkenése a társadalmak összeomlásához vezetett, a világot nagyvállalatok irányítják, a sikerhez és az életben maradáshoz mindent fel kell áldozunk. A Slipgate Ironworks játéka egy akció-kaland FPS, ami szintén PC-re fut be.

Cultic

Tudjuk, hogy a közelmúltbeli emberrablások és gyilkosságok mögött egy szekta áll, kegyvesztett nyomozóként az a feladatunk, hogy a nyomokat követve felszámoljuk egy titkos kultuszt. Egy tömegsírban ébredünk, sebeink frissek, ám nincs időnk gyógyulni, az árnyak lesben állnak. A bevezető fejezet, az Interlude már tölthető a Steamről, ám a végleges változat PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre is megérkezik.

Tempest Rising

Amikor a klasszikus RTS-akció találkozik a modern teljesítménnyel - ez a Tempest Rising, amint a '90-es és a 2000-res évek valós idejű, bázisépítős stratégiái ihlettek. Három egyedi frakció egyikével vívhatjuk meg az alternatív modern kor háborúit - legyen szó egyjátékos kampányról vagy multiplayerről.

Phantom Fury

Soké évvel Jadus Heskel ellen vívott harca után, Shelly "Bombshell" Harrison egy új világban ébred fel egy régi kollégája jóvoltából, egy új bionikus karral. Egy veszélyes ereklye, a Demon Core megszerzésével megbízott Shelly egy utazásra indul az USA-ban, vérgőzös road movie jelleggel. A demó már tölthető is a Steamről, de a Phantom Fury, csakúgy mint az elődje, konzolokra is érkezik.

Ripout

A belső nézetes játékot az olyan klasszikus sci-fi horrorfilmek ihlették, mint A légy és A dolog. Történetünk 2084-ben játszódik, amelyben egy génmanipulált biofegyver rejtélye után kutatunk, ami kiirtotta az emberiség nagy részét. Különféle randomgenerált hajókon harcolunk rémálomszerű lények ellen, így minden menet egyedi lesz. A Ripout október 24-én debütál a Steam Early Accessben.

Wizordum

A retro varázslós anyag november 15-én szabadul rá a Steam korai hozzáférésű kínálatára, amely főleg a Hexen és a Heretic rajongóinak jön majd be. A múlt és a jelen tökéletes esszenciája benne lesz, labirintusszerű pályákkal, de modern kényelmi funkciókkal.

The Kindeman Remedy

A fejlesztők szerint ez a valaha készült legistenkáromlóbb és legördögibb menedzserjáték, amely egy zord börtönben játszódik, ahol egy buja apáca segítségével kell kivégzéseket és szörnyű kísérleteket végrehajtani, hogy megtaláljuk a mindenre jó gyógyírt. A rabok ki lesznek szolgáltatva nekünk, hagyhatod, hogy üvöltve haljanak meg a villamosszékben, vagy megmenthetjük őket, hogy a kutatásainkra felhasználjuk. A Ravenous Devils szellemi örököse 2023. november 16-án fut be PC-re.

Combustion

Ebben a dieselpunk RPG-ben Norrune-t, az olajfúrótornyok városát a titokzatos Scorch terrorizálja, aki a civil társadalom alapjának lerombolására készül. Calico és társa a rendőrség kötelékével mindent meg kell tenni, hogy megfékezze a bűnözőket. Egyfajta pulp noir sztorival van dolgunk, amit a '80-as évek végi és a '90-es évek eleji játékok, filmek és képregények ihlették. A platform itt is a PC.

Ion Fury: Aftershock

A kiegészítőben Shelly Harrison úgy dönt, hogy a helyi bárban ünnepli Heskel elleni győzelmét. Amikor robbanások zavarják meg a nyugalmát, kiderül, hogy nemezise nagyon is jól van, őrülten kuncog és a látóhatáron lévő gombafelhő az ő műve. A bővítményben egy új zónát fedezhetünk fel, új ellenségekkel számolhatunk le vadiúj fegyverekkel, és a járműves harc sem maradhat ki. Az Aftershockban debütál az Arrange mód is, amivel az alapjátékok játszhatjuk újra, de új ellenfelekkel és fegyverekkel. A csomag október 2-án jelenik meg a Steamen.

7.
7.
hedzsooo
Reszemrol a Core Dacay c. jatek az abszolut nyero ebbol a felhozatalbol igy hirtelen, elso pillantasra. :)
6.
6.
Spazz Maticus
#5: Semmi, túltárgyaltuk. ;)
5.
5.
crytek
#4: Ettem én már mustáros sport szeletet is. És igen egy helyre megy.
Ezek meg mind egy kaptafa játékok bármennyire is véded őket.

Még valami esetleg?
4.
4.
Spazz Maticus
#2: Rólad az az ember jut eszembe, aki összekeverte a húslevessel a mákostésztát, merthogy állítólag ő nagyon szeretett enni, "de hát úgy is egy helyre megy", meg egyébként annyi érzéke nem volt hozzá, hogy megkülönböztesse a kettőt... ;)
3.
3.
Spazz Maticus
#1: Hát ez ízlés dolga, én ezeket a "pixelmocskokat" egyesével többre becsülöm mint az elmúlt 2-3-év AAA "csodáit" együttvéve, alig néhány kivételtől ektekintve... ;)

Én meg azt remélem nem a mostani szériában kiadott copypaste sz@rok jelentik majd továbbra is a "top" piac jövőjét, merrt azok eddig halálra untattak. :)
2.
2.
crytek
#1: Az még hagyján de az össze kb full ugyanaz egy kaptafa... ha nincs leírva külön a címe azt hiszem az előző videó folytatása.

Tempest Rising és a Ripout ami "értelmes" nem pixelótvar
1.
1.
Raam989
Én azért bízom benne, hogy az AAA újradefiniálása nem azt jelenti, hogy ezeket az indie boomer shooter pixelmocskokat fogják 28k-ért kínálni... A játékok tetszenek amúgy, de max nyomott áron vennék ilyeneket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...