Layers of Fear 2 PC, PS4, XBOXONE

A Layers of Fear és az Observer alkotóinak új projektje.
1556272800

Május végén érkezik a Layers of Fear 2

Készen álltok egy kis rettegésre egy tengerjáró fedélzetén? A Layers of Fear második része végre megkapta a gépigényét és a megjelenési dátumát. Már nem kell túl sokat várnunk - május végén esedékes a premier.
1554827406

Layers of Fear 2 - ha lesz Switchre, késni fog

Noha még azt sem tudjuk pontosan, hogy mikor érkezik a Bloober Team horrorjátéka, ráadásul Switchre be sem jelentették, a fejlesztők álláspontja az, hogy a premierkor ne várjuk a játékot a hibridkonzolra. Érdekes kommunikáció.
1554123625

Közel negyedóra a Layers of Fear folytatásával

Sokat még nem lehet tudni a tavaly ősszel bemutatott folytatásról, az viszont már biztos, hogy a játék főhőse egy tengeri hajón ragadt színész Hollywood fénykorából, így a korhű némafilmes időkből nagyok sokat emel át a játék.
1548010800

Layers of Fear 2 - trailer és fejlesztői napló érkezett

Egy friss, hátborzongató trailerrel és a fejlesztőinapló-sorozatának első epizódjával jelentkezett a Bloober Team. Utóbbiban a fejlesztők mesélnek a helyszínről, a történetről és arról, hogy mi inspirálta a folytatást.
1540548023

Lelepleződött a Layers of Fear 2

Szépen megetetett minket a Bloober Team. Március óta tudjuk, hogy a csapat a némafilmek hangulatát idéző Project Méliès-n dolgozik, amely igazából a Layers of Fear folytatása lesz. Csekkold bemutatkozó trailert!
1534514400

Project Méliès - készülj a (némafilmes) rettegésre!

A Bloober Team még mindig szűkszavú a vadonatúj horrorjátékával kapcsolatban, azonban az új, ám meglehetősen rövidke teaser videó azért pár részletről lerántotta leplet. A játéknak szoros kötődése lesz a mozi hajnalához.
1520618438

Project Méliès - a Layers of Fear készítőinek új címe

A Bloober Team bejelentette új játékát, a Project Mélièst, amit a Gun Media fog kiadni. A Layers of Fear és az Observer készítője marad a kaptafánál, ezúttal is egy horrorjátékot kapunk a pénzünkért. Az első teaser még nem túl informatív.