A Criterion szívesen készítene újra Burnoutot

  • Írta: szlav
  • 2022. november 28.
  • Hír
Link másolása
Pár napon belül kigurul a Criterion garázsából a Need for Speed: Unbound. Habár a stúdió ezzel újra átvette a franchise feletti gyámságot, szívesen visszatérnének a Burnout-sorozathoz is.

December 2. nagy nap lesz a Criterion Games történelmében. A guildfordi stúdió a 2012-es Need for Speed: Most Wanted megjelenése után átadta a Need for Speed stafétáját a Ghost Games csapatának, azóta pedig jórészt támogató stúdióként erősítették az Electronic Arts arzenálját. A Need for Speed: Unbound megjelenése tehát nemcsak az identitását kereső széria legújabb stúdióváltását jelöli, de a Criterion nagy visszatérését is.

De ha egyszer felmerül a Criterion neve, akkor egyértelmű, hogy hamar előkerül a Burnout is. A Need for Speed: Unbound kreatív igazgatója, Kieran Crimmins a Eurogamernek adott interjút, és habár a beszélgetés javarészt az új Need for Speed-játékról szólt, szóba jött a stúdió másik legendás szériája is. Crimmins érthető módon nem fecseghetett ki semmi konkrét terveket, annyit viszont elárult, hogy idővel nagyon szívesen elővennék újra a Paradise óta parlagon heverő Burnout-sorozatot.

Jelenleg azonban a Need for Speed-szériának szentelik az idejüket és energiájukat. A nagy múlttal büszkélkedő franchise régi-új gyámjaként nagy felelősség került a vállukra. Crimmins elmondása szerint mindenki jól járna azzal, ha jó fogadtatásban részesülne nemcsak az Unbound, de a következő Need for Speed is, hiszen ez okot adhatna a stúdió létszámbővítésére és ezáltal a Need for Speed és a Burnout párhuzamos fejlesztésére is.

1.
1.
crytek
Nem volna rossz. EA odatehetné magát főleg most hogy kaszálták a Dirtöket meg a Cars is ment a levesbe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...