Shadow of the Tomb Raider PC, PS4, XBOXONE

A modern Lara Croft harmadik kalandja.
1611846000

Animés kitérőt tesz a Tomb Raider a Netflixen

Újabb videojátékos címet húzott be a Netflix, a tegnapi bejelentés szerint a streamingszolgáltásra egy animesorozat érkezik majd a Tomb Raider alapján. Már azt is tudjuk, hogy mikor játszódik az adaptáció története.
1609426800

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen indítja az új évet a Sony a PlayStation Plus aktuális felhozatalával, hiszen a PlayStation 5-tulajok ezúttal is három játékkal bővíthetik a gyűjteményüket, de PS4-en is két remek játék üti majd az előfizetők markát.
1594548000

Brutális Tomb Raider-kollekció érkezhet hamarosan

Egy igencsak beszédes kép került fel az internetre, ami arról árulkodik, hogy Lara Croft egy generációkon átívelő játékkollekciót kaphat még az idei nyár végén. A kiadó már a címet is levédette.
1583330400

Tizenegy játékkal bővül a PlayStation Now kínálata

A Sony tizenegy új címmel bővíti streamingszolgáltatását, köztük olyanokkal, mint a Shadow of the Tomb Raider, a Control és a Wolfenstein II. Jelenleg nyolcszáznál is több címből válogathatunk a PlayStation Now-ban.
1575802800

Ütős címekkel nyit a Humble Choice

Végre megérkezett a Humble Monthly Bundle-t felváltó Humble Choice, és a várakozásoknak megfelelőn nem is kellett csalódnunk benne. Shadow of the Tomb Raider, Blasphemous és Ancestors: Legacy is van a kínálatban.
1571209214

Definitive Editiont kap a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix tájékoztatása szerint a következő hónap elején egy komplett kiszerelés formájában is beszerezhetjük majd a megújult Tomb Raider-trilógia utolsó felvonását, a Shadow of the Tomb Raidert.
1557835213

Nem zárt jó üzleti évet a Square Enix

Amíg a legtöbb kiadó alapvetően remek üzleti évet zárt, addig a Square Enix ugyanezt már nem mondhatja el magáról. Hiába teljesített jól a Kingdom Hearts III és a Shadow of the Tomb Raider, a költségek elvitték a nyereséget.
1555347613

Folytatást kap a Tomb Raider-film

Habár sem a kasszáknál, sem a kritikusoknál nem aratott osztatlan sikert az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider-film, az MGM úgy gondolta, érdemes nekiugrani a második résznek. Szerencsére az íróba nem lehet belekötni.
1553497200

RTX-támogatást kap a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix, az Eidos Montréal és a Crystal Dynamics alkotása eddig sem bánt kesztyűs kézzel a számítógépekkel, de a legújabb frissítése után tényleg az utolsó csepp erőt is kinyüstölhetjük vele masináinkból; jönnek az RTX-funkciók.
1551881857

Elérhető a Shadow of the Tomb Raider új DLC-je

Lara kalandjának legújabb kiegészítője, a The Serpent’s Heart egy kiábrándító börtönbe kalauzolja el a játékosokat. Feladatunk az, hogy megszökjünk a Kukulkan isten kultistái által őrzött létesítményből.