The Walking Dead: The Final Season Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A negyedik évaddal végre lezárul Clementine története.
1549353654

The Walking Dead - dobozos kiadás is lesz

A Skybound Games megerősítette a The Walking Dead: The Final Season utolsó epizódjának megjelenési dátumát - eszerint március végén lezárul Clementine kálváriája. Egy vadiúj dobozos kiadás is úton van.
1547582040

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!
1547542800

The Walking Dead - márciusban jön a finálé

A Skybound Games alkotásának harmadik epizódja a mai napon rajtol el, ám ezzel egy időben a negyedik epizód megjelenési dátumáról is lerántották a leplet. Márciusban végleg elbúcsúzhatunk Clementine-tól.
1546945237

The Walking Dead - úton a harmadik epizód

Jövő héten debütál a Telltale tavalyi bezárása utáni első olyan The Walking Dead: The Final Season-epizód, amit már nem a stúdió, hanem a munkálatokat megöröklő Skybound Games készített. Előzetesünk is van!
1545379241

The Walking Dead - csak az Epic Store-ban

A Skybound Games bejelentette, hogy a PC-s The Walking Dead: The Final Season utolsó két epizódját kizárólag az Epic Games Store-ban vásárolhatjuk meg. Ez alól csak a Season Pass birtokosai a kivételek.
1545138000

Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.
1544367600

Traileren a The Walking Dead folytatása

A Telltale idő előtti távozása után a Skybound Games vállalta a nemes feladatot, hogy elkészíti a The Walking Dead: The Final Season hátralévő epizódjait. A mai napon pedig már be is futott az Episode 3 hivatalos előzetese.
1542708023

Folytatódik a TWD: The Final Season fejlesztése

Mint ismert, a Telltale összeomlása után a Skybound Games vette szárnyai alá a The Walking Dead: The Final Seasont. A csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a hátralévő epizódok munkálatai már elkezdődtek.
1542276004

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.
1539849628

Idén folytatódik The Walking Dead utolsó évada?

A Skybound Games illetékesétől kérdezhettek a rajongók a legutóbbi Reddit AMA keretében, természetesen a fő téma a The Walking Dead: The Final Season sorsa volt. Ha van egy kis szerencsénk, még idén napvilágot lát a harmadik epizód.