Madden NFL 19 PC, PS4, XBOXONE

Új animációs rendszerrel érkezik, és PC-n is játszható a Madden NFL 19.

A héten szavaz az NFL az EA-partnerségről

Nemrég kiderült, hogy az NFL asztalhoz ült a 2K-vel, és újra szerződést kötöttek, így sokakban felmerülhetett, hogy ez vajon jelent-e valamit a Madden-sorozatra nézve. Úgy néz ki, nem kell félni, az NFL-re és az EA-re újabb hosszú partnerség vár.

Amerikai toplista: az élen a Madden NFL 19

Megérkezett az NPD Group legfrissebb helyzetjelentése az amerikai piac augusztusi teljesítményéről. A múlt hónapban a Nintendo Switchből adták el a legtöbb példányt a tengerentúlon, míg a játékokat tekintve az új Maddenből.

Lövöldözés egy floridai Madden NFL-versenyen

Vérfürdőbe torkolt egy Madden NFL 19 e-sport verseny tegnap este a floridai Jacksonville-ben. Egy korábbi játékos nyitott tűzet a résztvevőkre, négyen meghaltak - köztük a támadó is. A játékipart sokkolta a hír.

Madden NFL 19 teszt

Hamarosan elrajtol az idei NFL-szezon, ez pedig azt is jelenti, hogy befutott a Madden NFL-sorozat következő kiadása, ami több szempontból is igazi szomjoltó az alapszakasz kezdetéig. Tesztlaborban járt a Madden NFL 19.

Fél óra a PC-s Madden NFL 19 társaságában

Több mint egy évtized telt el a legutolsó PC-s Madden NFL óta, ám az idei rész végre erre a platformra is megjelenik. Bizonyára sokat kíváncsiak rá, hogyan fest a Madden NFL 19 számítógépeken. A GameSpot videója most megmutatja.

Visszatér a sztorimód a Madden NFL 19-ben

A Madden NFL 18-ban debütált Longshot idén is visszatér majd. Az ezúttal Longshot: Homecoming névre keresztelt sztorimód Devin Wade és Colt Cruise történetét folytatja majd.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: PC-re is megjelenik a Madden NFL 19

Alap, hogy az idei Madden NFL-epizód sem hiányozhatott az Electronic Arts E3-as műsorából, azonban az EA Sports ezúttal egy kellemes meglepetést is betárazott: hosszú idő után PC-re is visszatér a sorozat.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.