Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

25 éves a Fallout-franchise

A hatalmas múlttal rendelkező Fallout-széria legelső része 25 évvel ezelőtt jelent meg. A készítők ennek apropóján egy kis visszatekintést tartanak egy videó erejéig.

Megjelent a Fallout 76: The Pitt

Nem állt le a Bethesda játékának támogatása, végre megjelent a Fallout 76 legújabb ingyenes kiegészítője, a The Pitt.

Újabb fotók szivárogtak a Fallout-sorozat forgatásáról

Javában zajlik az Amazon Fallout-sorozatának a forgatása, a helyszíni lesifotósok pedig alapos munkát végeznek. A legfrissebb képek alapján úgy tűnik, a széria a látványában is abszolút hű lesz a videojátékokhoz.

Befutottak az első fotók a Fallout-sorozat forgatásáról

A múlt hónapban kezdetét vette az Amazon megrendelésére készülő Fallout-sorozat forgatása, a minap pedig az első képek is befutottak a díszletről.

Állást ajánlott a Bethesda a Fallout London fejlesztőinek

Ezt nevezzük happy endnek! Miután a Bethesda is felfigyelt a Fallout London impozáns modjára, állást ajánlottak a tehetséges moddereknek a széria hivatalos fejlesztőcsapatánál.

Kyle MacLachlan is csatlakozott a Fallout-sorozathoz

Egyre izgalmasabban fest az Amazon Studios szárnyai alatt készülő Fallout-tévésorozat szereplőgárdája. Három újabb színész, köztük Kyle MacLachlan is részt vesz a produkcióban.

Ella Purnell is csatlakozott a Fallout-sorozathoz

Idén veszi kezdetét a Fallout-sorozat forgatása, szóval a következő hetekben, hónapokban sűrűn érkezhetnek majd a hírek a színészgárda felől. A minap kiderült, hogy Ella Purnell személyében megvan a női főszereplőnk is.

Fallout 76 - támadnak az idegenek!

A Fallout 76 pályafutása sem indult éppen simán, azonban a Bethesda nem akarja elengedni a kezét a játéknak, és már negyedik éve szállítja a különféle tartalmakat hozzá. Lássuk az idei roadmapet!

Walton Goggins lesz a Fallout-sorozat főhőse

A Deadline jelentette, hogy Walton Goggins lesz a Fallout-sorozat főhőse. Az Amazon Prime Videóra készülő élőszereplős adaptációt a Jonathan Nolan- és Lisa Joy-féle Kilter Films produkciós cég készíti.

Idén végre elkezdődik a Fallout-sorozat forgatása

A Deadline és a Variety jelentése szerint közel kétévnyi hallgatás után idén végre megkezdődnek a Fallout-sorozat forgatási munkálatai. Az első részt a korábban producernek beharangozott Jonathan Nolan, a Westworld társalkotója jegyzi majd.