Unravel Two PC, PS4, XBOXONE

Kooperatív móddal érkezett az Unravel folytatása.
Típus:

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.

Jedikkel tér vissza az EA a Steamre

Emlékeztek rá, hogy pár napja beszámoltunk azokról a pletykáról és utalásokról, melyek az EA és a Steam kapcsolatának felmelegítéséről szóltak? Nos, az infók igaznak bizonyultak, a Jedi: Fallen Order már hivatalosan is érkezik a Steamre.

Ezek a külsős címek költöznek Switchre

Hellblade: Senua's Sacrifice, Assassin's Creed III Remastered, Dead by Daylight. Ezekkel és sok más nyugati címmel játszhatunk hamarosan a Nintendo konzolján, összeszedtük a legutóbbi Nintendo Directben említett third-party bejelentéseket.

Unravel Two teszt

Az EA Originals keretein belül folytatást kapott a Coldwood Interactive és az Electronic Arts 2016-ban bemutatott platformere, az Unravel, ami ezúttal Yarny és társa, egy másik fonalhős közös, sötétség ellen vívott kalandját mutatja be.

Tízórás demót kapott az Unravel Two

A bejelentéssel egy időben, a hónap közepén jelent meg az Unravel második része. A kooperatív móddal felvértezett puzzle-platformert most minden érdeklődő kipróbálhatja: tíz órán át nyúzható a játék eleje PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Máris játszható az Unravel Two

Valóban bemutatták az Unravel második részét. Arra a kellemes meglepetésre viszont mi sem számítottunk, hogy az immáron ketten is játszható platformer még ma megjelenik!

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.

E3 2018: Úgy tűnik, jön az Unravel folytatása

Az ESRB idő előtt lelőtte a ma esti Electronic Arts-konferencia egyik meglepetését, a korhatár-besorolásokért felelős szervezet adatbázisa szerint ugyanis érkezik az Unravel második része - kooperatív móddal.