Ezek a külsős címek költöznek Switchre

  • Írta: szlav
  • 2019. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Hellblade: Senua's Sacrifice, Assassin's Creed III Remastered, Dead by Daylight. Ezekkel és sok más nyugati címmel játszhatunk hamarosan a Nintendo konzolján, összeszedtük a legutóbbi Nintendo Directben említett third-party bejelentéseket.

Erős év lesz ez a Nintendo Switch számára. A legutóbbi Nintendo Direct jó néhány exkluzívval, folytatással és külsős stúdiók portjával bombázta a közönséget - mi most ez utóbbiakra fogunk koncentrálni. Ha visszanéznétek a teljes előadást, akkor kattintsatok ide, ha azonban inkább falatnyi adagokban követnétek a híreket, akkor csekkoljatok vissza hozzánk a délelőtt folyamán! Lássuk tehát a bejelentett, vagy ismét megerősített third-party játékokat!

Assassin's Creed III Remastered + Assassin's Creed: Liberation Remastered (május 21.)

Irány az amerikai polgárháború! Az Assassin's Creed-széria harmadik számozott epizódját, illetve az eredetileg PS Vitára megjelent Liberationt hamarosan Switchen is kipróbálhatjátok, ráadásul felújított formában.

Hellblade: Senua's Sacrifice (megjelenés idén tavasszal)

A Hellblade egy igazán különleges játék. Senua lelke megtört, józan eszét pedig elveszítette. Az ő szemszögéből indulunk el az északi mitológia poklába.

Dead by Daylight (megjelenés idén ősszel)

Az egyik legnagyszerűbb online horrorjáték végre Switchen is tiszteletét teszi! Próbálj túlélőként megszökni a sorozatgyilkos ujjai közül, vagy vedd üldözőbe a körülötted bujkáló semmirekellőket!

GRID Autosport (megjelenés idén nyáron)

A Codemasters nagyszerű versenyjátéka Switchen is kihagyhatatlan lesz azok számára, akik imádják az égett gumi szagát és a versenypálya hangzavarát.

Deltarune: Chapter 1 (február 28.)

Az Undertale atyja, Toby Fox egy újabb furcsa indie címmel zavarja össze a játékosokat. Ha a PC-s változat kimaradt, akkor hamarosan Switchen is felzárkózhattok.

Unravel Two (március 22.)

Az Unravel első része is nagyszerű volt, párosban azonban minden kaland sokkal emlékezetesebb! A két kicsi Yarny a Nintendo konzoljára is ellátogat.

Mortal Kombat 11 (Európában május 10.)

Korábban is tudtuk, hogy jön, de most ismét megerősítették: a Mortal Kombat 11 nem hagyja ki a vérzuhatagból a Switch játékosait sem!

Bloodstained: Ritual of the Night (megjelenés idén nyáron)

Ha egy gótikus, 2D-s akció-platformerre vágytok, némi szerepjátékos elemmel megfűszerezve, akkor a Bloodstained: Ritual of the Night nem okoz majd csalódást. A PC, Xbox One és PS4 mellett a játék Nintendo Switchre is ellátogat.

1.
1.
Batman
Szép lesz a senua majd 20%-os resolution scalel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...