James Bond 007: From Russia With Love

A James Bond: Oroszországból Szeretettel című filmnek a játékadaptációja kizárólag NGC-re, PS2-re és Xbox-ra.
Típus: Akció, Bond, Lövöldözõs

HWSW: Sony Xperia T - gondolja újra, Q!

"James Bond, a 007-es ügynök - a Királynő szuperfegyvere, aki a legkeményebb bunyók közben is elegánsan angol tud maradni, akit mindig a legjobb nők és legjobb kütyük vesznek körbe. Várjunk csak, legjobb kütyük?!" A HWSW novellarészletéből kiderül, hogyan sikerült a Sony legújabb okostelefonja.

Filmadaptáción dolgozik a Raven Software

Sűrűsödnek a pletykák a Raven Software körül. Nem elég, hogy a srácokat hírbe hozták a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal, de nemrég egy James Bond játék fejlesztését is rájuk akarták verni. Most úgy tűnik, az utóbbi híresztelés igaz lehet, mert a Raven valóban filmadaptáción dolgozik.

Lopakodós Bond-játék készül a Ravennél?

Idén kellemes dózist kaptak Bondból a játékosok, még annak ellenére is, hogy az MGM töketlenkedése miatt az új film munkálatai nem éppen a menetrend szerint haladnak. A jó hír az, hogy lesz folytatás, legalábbis az MI6 rajongói oldal szerint a Raven lopakodós játékot csinál a titkosügynök főszereplésével.

Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

James Bond-jogok az Activisionnél

Eleddig az EA próbálkozott olyan játékokkal több-kevesebb sikerrel, melyek James Bonddal és a körülötte kialakult kultusszal foglalkoztak - most az Activision következik.

Képek estére

Rengeteg képet töltöttünk fel ismét galériánkba: a választékban helyett kapott az új Battlefield és a Rush for Berlin is többek között...

Késik a PSP-s From Russia With Love

Újabb késésről számolhatunk be, ezúttal a PSP-s From Russia With Love-val kapcsolatban - szerencsére a csúszás nem egetrengető mértékű.

Jövő heti játékmegjelenések

Ismét itt a jövő heti megjelenési lista. November első hetében lesz James Bond, Pac-Man 3, Star Wars Battlefront II, CoD2: The Big Red One meg minden jó.