DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.
1606849200

DOOM Eternal - vár a Super Gore Nest

Két jó hírünk is van azok számára, akik készen állnak egy kis démonirtásra. Megérkezett a DOOM Eternal legújabb Master Levelje, a Super Gore Nest, miközben a játék napokon belül a PC-s Xbox Game Pass részévé válik.
1606755600

Jövő héten érkezik Switchre a DOOM Eternal

A Bethesda és az id Software bejelentette, hogy jövő héten landol a Nintendo eShopban a DOOM Eternal Switchre szánt kiadása. Ahogy arról korábban beszámoltunk, dobozos formában nem lesz kapható a játék.
1606230000

DOOM Eternal - Switchre csak digitálisan érkezik

Nagy volt az ijedtség, amikor több online áruház kínálatából is eltűnt a játék Nintendo Switch-verziója, azonban pánikra semmi ok: a DOOM Eternal továbbra is tervben van a hibridkonzolra, csak kizárólag digitális formában fog megjelenni.
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
1605726000

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.
1603216800

DOOM Eternal - megjelent a játék első DLC-je

Retteghetnek a démonok és az ősi istenek, hiszen a mai naptól indulhat a létszámuk csökkentése a DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One-ban. A megjelenés mellé most egy pörgős launch trailer is befutott.
1602745200

DOOM Eternal - rövid ízelítő a DLC zenéjéből

Már csak egy hét, és megjelenik a DOOM Eternal első nagyobb kiegészítője, a The Ancient Gods, Part One, amelynek a zenéjét már nem Mick Gordon szerzi. Most kaptunk egy kisebb teasert az utódai munkájából.
1601404200

Ezek az Xbox Game Pass októberi újdonságai

Habár a Gold-előfizetők láttak már szebb ajándékcsomagokat is, az Xbox Game Pass frontján nem lesz okunk a panaszra. Összesen öt új játékot kapunk, mégis elég két szót mondanunk: DOOM Eternal.
1601012700

Frissítve: Az új DOOM is bekerül a Game Passbe

A Microsoft legutóbbi beruházása után várható volt, hogy hamarosan felbukkannak a Bethesda újabb játékai is az Xbox Game Pass kínálatában, és egy nemrég szárnyra kapott pletyka szerint a DOOM Eternal lehet az első jelentkező.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.