DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.
Típus:

E3 Critics Awards - megvannak a díjazottak

Ugyan az idei Los Angeles-i kiállításnak már két hete vége, a show legjobbjainak járó E3 Critics Awards végeredményét csak most ismerhettük meg. A díjesőnek legjobban a Square Enix örülhetett.

Demake-verziót kapott a DOOM Eternal előzetese

Az E3 során bemutatott friss DOOM Eternal-trailert egy lelkes rajongó „újraforgatta” a Doom II grafikus motorját használva. A két videó pedig remekül ábrázolja a videojátékok fejlődését az elmúlt 25 évben.

E3 2019: RTX-támogatással jön a DOOM Eternal

A legújabb értesülések szerint az id Software-nél nem csak a Wolfenstein, hanem a DOOM Eternal is felül a grafikai hypevonatra, és valós idejű sugárkövetéssel robog majd be novemberben a játékosok szívébe.

E3 2019: DOOM Eternal - kilenc perc zúzás

Ugyan láthattuk már mozgás közben a DOOM Eternalt, de most befutott egy újabb E3-as demó, ami eddig csak a trailerekből látott helyszíneken játszódik. A hajtás után már nézhetitek is!

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

E3 2019: Öt percig darál Doom Slayer

A kora reggeli előzetesek után befutott a DOOM Eternal Bethesda-konferencián levetített közel ötperces játékmenet bemutatója is. A hajtás után a játék gyűjtői kiadásának árcetlijéről és pontos tartalmáról is megemlékezünk.

E3 2019: Megvan, mikor jelenik meg a DOOM Eternal

A Bethesda konferenciáján hivatalos megjelenési dátumot kapott a DOOM Eternal, ami a sűrű karácsonyi szezonban, novemberben mutatkozik majd be. A hajtás után két előzetest is találtok, az egyik egy új multiplayer módról rántja le a leplet.

E3 2019: Teaseren a DOOM Eternal

Három nap múlva esedékes a Bethesda E3-as konferenciája, ahol jelen lesz a DOOM Eternal is. Az ígéretek szerint szintet lép a belső nézetes lövölde, amiről most egy rövidke kedvcsinálót is megnézhetünk a teljes trailer előtt.

Európába tart a QuakeCon

Idén nem csak Dallasban, hanem Londonban is megrendezik a Bethesda éves eventjét. A QuakeCon Europe az eredeti rendezvénnyel egy időben, júliusban várható a brit fővárosban, így nem kell messzire utaznunk hozzá.

Steamen is megjelennek a Bethesda játékai

Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán jött be a Bethesdának, hogy saját felületére próbálta meg átterelni játékai vásárlóit, így a kiadó megerősítette, jövőben megjelenő címei a Steamen is elérhetőek lesznek.