My Friend Pedro PC, SW

Oldalnézetes slow-mo golyózápor.
1713277800

26 cím távozik májusban a PlayStation Plus katalógusból

A lista igen nagy részét ráadásul a Square Enix JRPG-sorozata, a Final Fantasy régebbi részei teszik ki, de számos kisebb, igen népszerű alkotástól is búcsút kell vennünk.
1645192800

Az Amazon szemez a dj2 videojáték-adaptációival

A videojátékok adaptálására szakosodott dj2 Entertainment már számos alkotás megfilmesítési jogát bezsákolta. Könnyen lehet, hogy a produkcióinak a Prime Video ad majd otthont, az Amazon ugyanis elsőbbségi szerződést kötött a céggel.
1637132400

Ezek jönnek még a Game Passbe novemberben

November második felére is tartogat még új játékokat az Xbox Game Pass. Érkezik egy kiadós válogatás remek indie címekből, míg az EA Play két klasszikusához megkapjuk a régóta várt felhős hozzáférést.
1625508000

Mobilon áll bosszút újra a My Friend Pedro

A gépfegyverekkel és banánokkal balettozó bosszúálló visszatér, hogy ismét móresre tanítsa a helyi gengsztereket. A Devolver bejelentette a My Friend Pedro: Ripe for Revenge érkezését.
1593763200

Sorozatként adaptálják a My Friend Pedrót

A John Wick-filmek írója, Derek Kolstad nemrég megfogalmazta kívánságát, hogy szívesen látná filmen a Bendy and the Ink Machine-t vagy a My Friend Pedrót. Imái meghallgattattak, az utóbbiból egy R-besorolású dramedy-sorozatot írhat.
1585548240

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a játékkiadókon és -fejlesztőkön múlik, nem fogunk unatkozni ezen a héten sem, többek között Raccoon Citybe is visszatérhetünk egy kicsit, hogy Jill Valentine oldalán kutakodjunk az Umbrella Corporation után.
1585422000

Jövő héten jön PlayStationre a My Friend Pedro

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az elmúlt hónapok egyik legnagyobb indie sikerjátéka, a My Friend Pedro PlayStation 4-re szánt változata. Az új kiadás a Code Yellow-tartalmakat már alapból felvonultatja.
1581604200

PS4-re tart a My Friend Pedro

Gépfegyveres piruett, gördeszkák, falról lepattanó fejlövések és rengeteg banán - kevés menőbb játék létezik a My Friend Pedrónál. A Devolver és a DeadToast agymenése hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teheti.
1571400000

Félmillió példánynál jár a My Friend Pedro

A My Friend Pedro az év egyik meglepetése volt indie-fronton, aligha meglepő, hogy a játékosok is rácuppantak a fegyverbalettre. A játék a kaliberéhez mérten szép eladásokkal büszkélkedhet, ráadásul most egy ingyenes frissítés is érkezett hozzá!
1562145780

My Friend Pedro teszt

Amikor magunkhoz térünk, fogalmunk sincs kik vagyunk. Mindössze egy banán lesz a segítségünkre, akinek az oldalán aztán kezdetét veszi a vérszomjas bosszúhadjáratunk, amit látványos, lassításokban gazdag akcióban élünk ki.