Sorozatként adaptálják a My Friend Pedrót

  • Írta: gorien
  • 2020. július 3.
  • Cooltúra
A John Wick-filmek írója, Derek Kolstad nemrég megfogalmazta kívánságát, hogy szívesen látná filmen a Bendy and the Ink Machine-t vagy a My Friend Pedrót. Imái meghallgattattak, az utóbbiból egy R-besorolású dramedy-sorozatot írhat.

Egy hete érkezett a hír, hogy a dj2 Entertainment összefogott a ZA/UM-mal, hogy tévésorozatot készítsen a Disco Elysiumból. A videojátékokra szakosodott produkciós cég újabb adaptálási jogot zsákolt, ezúttal a My Friend Pedróét, értesült a The Hollywood Reporter. Az adaptáció egy félórás részekből álló dramedy-sorozat lesz, amit a John Wick-filmek társalkotója és forgatókönyvírója, Derek Kolstad ír majd. Az említett filmszéria társrendezője, David Leitch is részt vesz a projektben executive producerként.

A My Friend Pedro egy 2D-scroller shoot-em-up játék, ami a DeadToast Entertainment fejlesztésében és a Devolver Digital kiadói gondozásában jelent meg 2019-ben. A játék ismeretlen főhősében a fegyverkezelési képesség táncos kecsességgel párosul, s miközben végiglövöldözi magát a bűnözői alvilágon, egy beszélő banán van a segítségére.

2.
Őrnagy
Amúgy szeretem azokat a bizonyos típusú filmeket, amikben a banán gyakran főszereplő, de ezt szerintem kihagyom.
1.
MűszálasLőrinc
Legalább olyan mélyen szántó lesz majd mint a wick cukorkát szopogató Józsi.
A játék is egy könnyen megunható agyatlan valami. de oda ez meg elmegy.
De hogy a filmgyártásban ennyire tehetségtelen emberek dolgoznak szinte egytől egyig, akik még egy minimális ötletet se tudnak kifingani arról tényleg csak ez ugrik be.
https://www.youtube.com/watch?v=346tqdP5UJ8
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...