Indivisible PC, PS4, SW, XBOXONE

Káprázatos platformer/RPG hibrid a Lab Zero Games alkotása.

Final Fantasy XV - távozik a Game Passből

Az új indulók mellett sajnos néha azokról a játékokról is említést kell tennünk, amelyek hamarosan elhagyják az Xbox Game Passt, és most a Microsoft előre jelezte, hogy pontosan ez fog történni a Final Fantasy XV-tel is.

Az Indivisible-ből is tévéműsor lesz

A videojátékok adaptálására szakosodott dj2 Entertainment újabb címre csapott le, a hírek szerint a független fejlesztésű Indivisible-t viszik majd tévére valamilyen formában. Már a stáb első nevei is megvannak.

Indivisible - váratlanul megjelent Switchen

A Lab Zero Games játéka tavaly ősszel jelent meg a legtöbb platformra, és mindig is tervben volt egy Switch-változat is. Ami végül váratlanul jelent meg, de annyira, hogy még a játék fejlesztőit is meglepetésként érte.

Újabb játékok az Xbox Game Passben

A hónap elején már bővült az Xbox Game Pass, a Microsoft azonban egy második hullámot is tartogatott. Február utolsó hetében a konzolosok hat, a PC-sek öt újabb játékhoz férhetnek hozzá.

Utolsó előzetesen az Indivisible

Befutott a Lab Zero Games platfomer/RPG hibridjátéka, az Indivisible, amelyben festői látvány társaságában kell a rengeteg választható hős egyikével felszabadítanunk Loka világát a sötét uralma alól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.

E3 2018: Indivisible - fedezd fel Loka rajzolt világát!

A Lab Zero Games egy bámulatosan festő platfomer/RPG hibrid, amelyben egy fiatal lányt, Ajnát és társai irányítjuk. A társaság célja, hogy Loka világát megszabadítsa a gonosz jelenlététől.