Újabb játékok az Xbox Game Passben

  • Írta: gorien
  • 2020. február 18.
  • Akció
Link másolása
A hónap elején már bővült az Xbox Game Pass, a Microsoft azonban egy második hullámot is tartogatott. Február utolsó hetében a konzolosok hat, a PC-sek öt újabb játékhoz férhetnek hozzá.

A Microsoft a február folyamán kétszer is bővíti az Xbox Game Pass kínálatát. A hónap elején három-három címmel gazdagodtak az előfizetők mind PC-n, mind konzolon. A hónap végén előbbiek öt játékot kapnak, utóbbiak pedig hatot.

Az Xbox-tulajok február 20-tól kezdődően a nindzsák vagy a jakuzák bőrébe bújhatnak a Ninja Gaiden II-vel és a Yakuza 0-val, kórházat igazgathatnak a Two Point Hospitalban és elmerülhetnek a Kingdom Hearts III vagy a Wasteland Remastered világában is. Elegendő baráttal pedig a Jackbox Party Pack harmadik részének mókás minijátékaiba vethetik bele magukat.

A PC-sek ugyanúgy megkapják a Yakuzát, a Two Point Hospitalt és a Wastelandet is, de a többi helyett a Reigns trónok harcás változatával és az RPG-platformer Indivisible-lel játszhatnak majd.

16.
16.
Caleon
Kingdom Hearts 3, végre kipróbálhatom.
15.
15.
Darksiders84
#11: Ja igen én a Just Cause 4 amit letöltöttem de még nem került rá sor csak kb fél óra és az is távozik. Mondjuk nem sokat fejlődött az előző részekhez de azért furcsa mert nem olyan régi tavalyi cím talán és kikerül.
14.
14.
crytek
Érdekesség:

https://www.origo.hu/techbazis/20200218-xbox-game-pass-uzleti-modell.html
13.
13.
#11: Pár hete vettem meg 3-4k-ért PC-re. Ahogy nézem Ps-re egy tizessel drágább.Nagyon jó játék, de annyit nem biztos hogy ér.
11.
11.
CaesarJunior
Arról is írhatnának mi mikor kerül ki!!! Mert nem rég kezdtem a shadow of the tomb raidert erre ma azzal szembesültem, hogy már nincs benne... :( ugyhogy várhatok míg pár ezer forintra lemegy majd
7.
7.
hoaw
A Ninja gaiden (2004) minden idők egyik legjobb játéka szerintem. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a kihívásokat.:)
5.
5.
rossitibi
#3: Talán az 1 nehezebb,nem tudom,én ps-en játszottam,de nagyon imádtam! Rengetegszer vittem végig :) Nekem jobban bejött mint az 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...