Trover Saves the Universe PS4

A Rick and Morty alkotóján újabb bizarr VR-játéka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkönnyebbüléssel jelentjük: vége az őszi játékzuhatagnak. A jövő héten hálaadás lesz Amerikában, utána pedig Black Friday (a hivatalos), ami azt jelenti, hogy aki nagyon akarta, már ráeresztette a fejlesztését az ünnepi bevásárlószezonra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Traileren a Rick and Morty atyjának új játéka

PlayStationön május végén, számítógépeken pedig néhány nappal később jelenik meg a Trover Saves the Universe, amely a Rick and Morty atyjának legújabb játéka. Egy új trailert tudunk mutatni belőle.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Trover Saves the Universe PS VR-ra

A Rick and Morty atyja, Justin Roiland egy vadiúj VR-játékot készít a Sony headsetjére. A Trover Saves the Universe nem is hazudtolja meg alkotóját: egy bizarr univerzumban játszódik, ahol humorból sincs hiány.