E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 12.
  • Hír
Link másolása
A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

A Sony már jó előre bejelentette, hogy a konferenciája négy játékra fog fókuszálni, de emellett kisebb-nagyobb bemutatókat is kaptunk a cégtől. A PlayStation Vitát ezúttal se keressétek, sőt ami azt illeti, a PlayStation VR-felhozatal is szerényebb volt a felhozatalnál.

Lássuk, hogy mi történt a hajnali órákban:

6.
6.
GAMEROD
#5: Naív azért ne legyél. Promóciós anyagokra mindig tesznek egy rahedli szűrőt hogy kábítsák a jónépet. Amelyik játék nincs kész, az soha nem úgy néz ki eredetileg ahogy bemutatják, csak megcsinálnak egy jelenetet, helyszínt tökéletesre a bemutató kedvéért hogy tátva maradjon a jónép szája. Aztán mikor megjelennek dugig vannak bugokkal meg hibákkal, a részletesség is egyre fogy ahogy előrébb halad az ember a játékban.
5.
5.
Turoscsusza
TLOU! Te jezus isten, mi volt ez a 11 perces video?!?! Eldobtam az agyamat, micsoda grafika,micsoda adrenalin.
Nagyon tetszett hogy ala tud maszni a kocsinak es utana a labanal fogva ki is tepik onnan. Remelem a multiplayer resze lesz olyan jo mint az elozo resze, mert akkor beletolok abba is 100 orat.
4.
4.
kexiaxel
Az a 4 nagy játék elég nagyot ütött!
Csak pislogtam, hogy összevan rakva mimd.
3.
3.
GAMEROD
Előre borítékolható volt hogy a RE2 odabasz, mert nulláról kezdték fejleszteni. Vettek ki belőle dolgokat, de raktak is hozzá. Az óriás krokodil állítólag nem lesz benne.
2.
2.
#1: Igen, hiaba remake, ez a remake-ek csucsa lesz, igazi csemege, nagyon varom a januart, pedig meg elottunk a nyar ;-)
1.
1.
azureknight0715
Az lett amit igértek, csak arra a néhány játékra összpontositottak amit mondtak, viszont resi 2 remake rendesen meglepett, nem gondoltam volna hogy a Capcomúgy csinálja meg hogy gondol a rajongókra és nemcsak hogy remekül fest a játékuk de megmarad minden ami egykor jellemezte a régi részeket , a kökemény túlélő akció-horror.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...