Vigor XBOXONE

A posztapokaliptikus Norvégiában játszódik a Bohema Interactive legújabb játéka.

Az ArmA fejlesztőibe is bevásárolta magát a Tencent

Folytatódik a kínai óriás, a Tencent terjeszkedése, ezúttal az ArmA-játékokat és a DayZ-t is jegyző Bohemia Interactive-ba vásárolta be magát a vállalat - igaz, csak egy kisebbségi részesedéssel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl vagyunk az újgenerációs konzolok megjelenésén, így lelassul a novemberi játékzuhatag is. Most bizony van mivel szórakoznunk, úgyhogy talán nem is olyan nagy baj, hogy egy-két érdekesebb címet leszámítva eseménytelen hét elé nézünk.

Vigor - megjelenik PS-re, ingyenes lesz a Switchen

A Bohemia Interactive posztapokaliptikus looter-shootere eredetileg csak Xbox One-on volt játszható. Később megjelent Nintendo Switchre is, ősszel pedig a Sony konzoljait is eléri.

Az IGN és a Guerrilla Collective tegnapi termése

Véget ért a Guerrilla Collective háromnapos műsora, de az utolsó napra is maradt még néhány érdekes videójuk. Ezzel együtt azt is átnézzük, hogy az IGN Summer of Gamingjének június 15-i napja milyen termést hozott.

Ingyenes hétvégével támad a Vigor

A hétvégén bárki szabadon kipróbálhatja a Vigort, a Bohemia Interactive fagyos, posztapokaliptikus Norvégiában játszódó túlélő-shooterét, ahol a szeszélyes környezet mellett más veszélyek is leselkednek ránk.

Vigor bétateszt

Nukleáris háború söpörte el Európát. Országok semmisültek meg, milliók vesztek oda - aki túlélte, északra vándorolt. Norvégiában járunk, 1991-ben. Az egyetlen, még lakható helyen.

E3 2018: Bemutatkozott a Vigor, a Bohemia új játéka

A '90-es évek posztapokaliptikus Norvégiájában játszódik a DayZ és az ArmA-sorozat alkotóinak, a Bohemia Interactive-nak a legújabb játéka, az Xbox One-exkluzív Vigor.