Az IGN és a Guerrilla Collective tegnapi termése

  • Írta: gorien
  • 2020. június 16.
  • Rendezvény
Link másolása
Véget ért a Guerrilla Collective háromnapos műsora, de az utolsó napra is maradt még néhány érdekes videójuk. Ezzel együtt azt is átnézzük, hogy az IGN Summer of Gamingjének június 15-i napja milyen termést hozott.

30XX (PC)

A Guerrilla Collective műsorában már jelentkezett a 20XX folytatása. A roguelike, oldalnézetes játék ezúttal egy nyolcperces gameplayben tekinthető meg.

Corepunk (PC)

Az Artificial Core felsőnézetes MMO-ja két videóval is jelentkezett, ráadásul mind a kettő gameplay, bár az egyikhez fejlesztői interjú is társul. Ebben többek közt megtudjuk, a fejlesztők miért tartották fontosan a Fog of War implementálását egy MMO-ba, illetve azt is, hogy a játék 60 százaléka endgame-tartalom lesz a tervek szerint.

Destroy All Humans! (PC, PlayStation 4, Xbox One)

A Destroy All Humans! július 28-án várható. Addig is egy tizenkét perces, interjúval megtámogatott gameplay-videóban tekinthetünk bele, hogyan is fest a remake.

Fight Crab (PC)

A Calappa Games játékában karddal, puskával meg ki tudja, mi egyébbel felszerelt rákok püfölik egymást. Ezt a furcsa koncepciójú játékot július 30-tól próbálhatjuk ki.

Heroes of the Storm (PC)

A Blizzard azokra próbál rácáfolni, akik azt hitték, hogy csak azért, mert leépítették a Heroes of the Storm mögött álló csapatot, magára is hagyták a játékot. Miután hosszú időn át csak balance-olgatták a címet, végre új hős érkezik az overwatchos Mei személyében, és egy új eventet is kezdenek.

Humble Games

Ebben a videóban a Humble Games kiadói felügyelete alatt álló játékokról láthatunk egy gyors válogatást. Ezek a játékok: Ring of Pain, Carto, Popup Dungeon, Ambition: A Minuet in Power, Ikenfell, Fae Tactics, The Iron Oath, Prodeus, Slay the Spire, Wingman, One Step from Eden.

Knuckle Sandwich (PC)

Az Earthboundra emlékeztet ez a különös RPG, ami a harcot pörgős minijátékokkal kombinálja. A játék szeretné, ha elmerülnél benne, és felfedeznéd, de azért sem büntet, ha nem érsz rá barangolni.

New World (PC)

Az Amazon hamarosan debütáló MMO-járól egyre többet látunk. A PC Gaming Show-n már prezentálták, hogyan megy a harc, de most két hosszabb videóban tekinthetjük meg, milyenek a PvP-küzdelmek.

Ninjala (Nintendo Switch)

A kizárólag Nintendo Switchre megjelenő brawlerben a legkülönfélébb fegyverekkel gyepálhatjuk egymást különböző játékmódokban, ráadásul free-to-play lesz. Június 24-én jelenik meg.

Recompile (PC)

Ebben a metroidvaniaszerű játékban egy vírussal fertőzött komputerbe vezet az utunk, ám a számítógép védelmi rendszere minket sem kímél.

Say No! More (PC, Nintendo Switch)

Kinek ne okozna gondot olykor nemet mondani a bosszantó munkatársaknak vagy a követelőző főnöknek. A Say No! More-ban épp a nemet mondás a legnagyobb fegyverünk.

Shing! (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch)

A Shing! a klasszikus beat 'em up játékok modern inkarnációja. Nindzsaként démonokat kaszabolhatunk a sosem lankadó akció közepette. 2020 harmadik negyedévében várható.

Solasta: Crown of the Magister (PC)

Bemutatkozik a Solasta: Crown of the Magister, ami az asztal fölött görnyedős D&D-játékok hangulatát igyekszik megragadni digitális formában. Az előzetes mellett rögtön betekinthetünk a játékmenetbe is.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch)

Egy újabb videóban leshetünk bele ebbe a felfrissített SpongyaBob-játékba, ezúttal a Downtown Bikini Bottom nevezetű pálya élvezi a figyelmet. A játék június 23-án jelenik meg.

System Shock (PC, PlayStation 4, Xbox One)

A Guerrilla Collective műsorát a System Shock remake-jének előzetese nyitotta meg, így gyakorlatilag úgy volt illő, hogy a rendezvénysorozat zárására is visszatérjen, ezúttal egy fejlesztői interjú alatt futó gameplay formájában.

The Forgotten City (PC, Xbox One)

A The Forgotten City a Skyrim modjaként kezdte a pályafutását, aztán teljes értékű játékká nőtte ki magát, ami az ókori Rómában játszódik.

Vigor (Xbox One, Nintendo Switch)

A Bohemia Interactive túlélő-akciójátéka Nintendo Switchre is megjelenik, ezt pedig egy előzetes formájában tudatták.

West of Dead (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch)

Ebben a sötét westernben misztikus energiák, gonosz erők és kopott coltok keverednek a wyomingi Purgatoryban. A június 18-án megjelenő játék főhősének Ron Perlman adja a hangját.

Xbox Series X

Egy gyors mozgóképes kedvcsináló és egy interjú erejéig a Microsoft új konzolja is beugrott a Summer of Gamingre, a Smart Delivery működését taglalva.

3.
3.
Gykrizsi
#2: Ez a Guerrilla show elvileg egy három napos dolog volt, ami kisebb, indie studiókat fogott össze, és ja, lényegében az E3 helyett. A Sony is azért volt, péntek hajnalban EA Play lesz. Ubi lesz júliusban, és az XBOX "E3" is júliusban lesz megtartva, ahol a belsős címeiket mutatják be és a Seria X-t fogják promózni.
2.
2.
shatterhand
Tök kinai nekem hogy most mi folyik. Egymást erik a bemutatók. Ez most mind e3 helyett van? Vagy az azelőtti, azutani állapot ez?
1.
1.
Gykrizsi
A west of dead nagyon jónak tűnik, stílusában tiszta Hellboy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...