Születésnapot ünnepel az Overcooked!

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 10.
  • Letöltés
Link másolása
Öt éve már, hogy a Ghost Town Games piacra dobta az első kooperatív sütögetős partijátékát, ezt ünnepli meg a mindkét epizódot tartalmazó Overcooked! All You Can Eat legújabb, ingyenes frissítése.

Az Overcooked!-sorozatot öt évvel ezelőtt indította útjára a Ghost Town Games, és illendőnek találta, hogy meg is ünnepeljük a jeles alkalmat. Erre szolgál az Overcooked! All You Can Eat (az első és második részt, illetve minden DLC-t tartalmazó kiadás) friss és ropogós, ingyenes update-je, a Birthday Party.

A frissítés ünnepi tematikájú pályákkal gazdagítja a lelkes szakácsok előtt álló kihívások sorát, kapunk egy Tabby Cat séfet, illetve teát is megtanulunk főzni. Új játékmechanikaként pedig megjelenik a Switcheroo: egy sétáló kártyalap grasszál a pályán, hogy időnként elteleportáljon minket, lehetőleg legmesszebb a feladatunktól.

A Birthday Party elérhető minden platformon, így PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen is. Ha még nem tudjátok, hogy érdemes-e próbát tenni ezzel a kooperatív partijátékkal, az Overcooked! All You Can Eat holnapig még ingyen kipróbálható a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...