Digimon Survive PC, PS4, SW, XBOXONE

A történet egy tinédzserekből álló csoportra fókuszál, akik egy iskolai kirándulás során elvesznek. Hamarosan rádöbbennek, hogy egy misztikus világba csöppentek, amelyben hemzsegnek a veszélyes szörnyek. Még szerencse, hogy a digimonok segítenek nekik megtalálni a hazautat.

Amerikai toplista: tarolt a MultiVersus

Újabb számszerű bizonyítékot kaptunk arra, hogy mennyire népszerű a MultiVersus: az amerikai toplistán az élen kezdett a játék, még az abszolút favorit Elden Ringet is maga mögé szorította.

Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nem ígérkezik túl erősnek a hónap vége, nézzük meg milyen játékmegjelenésekre és filmpremierekre számíthatunk a következő napokban!

Újabb előzetest kapott a Digimon Survive

Már csak néhány hetet kell várnunk a Digimon Survive megjelenéséig, a rajongók azonban addig sem maradnak látnivalók nélkül. Csekkoljátok le a legújabb gameplay bemutatót!

Sok csúszás után, de végre megérkezik a Digimon Survive

A Digimon Survive is elérkezett a megjelenés küszöbére. A Bandai Namco egy új előzetes kíséretében árulja el, mikor vethetjük bele magunkat a digimonos kalandba.

Digimon Survive - az alkotók türelmet kérnek

A Digimon Survive megjelenése még mindig odébb van – a fejlesztők szerint is rosszabb ütemben haladtak, mint szerették volna. A Bandai Namco producere egy kérdezz-felelek alatt világította meg, mi a helyzet a játékkal.

Európába jön a Digimon Survive

Ez gyors volt! Alig egy nappal a japán leleplezés után a Bandai Namco megerősítette, hogy 2019-ben PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre is befut a Digimon Survive. Az anime épp a 20. születésnapját ünnepli.