Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 3.
  • Toplista
Link másolása
Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

A brit játékeladási toplista élén kezdett a Xenoblade Chronicles 3, egyúttal pedig a sorozat legjobb nyitányát is összehozta az Egyesült Királyságban. Oké, csak egy hajszállal: éppen megverte a Xenoblade Chronicles 2-t, és igazság szerint a szintén switches Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is hasonló nagyságrendű eladással rajtolt a szigetországban. Érdekes viszont, hogy bevétel tekintetében csak a harmadik, aminek az az oka, hogy a játék - drágább - gyűjtői kiadása nem készült el időre.

A toplista második helyére így lecsúszott a Horizon: Forbidden West, dacára annak, hogy a játék eladásai 118 százalékkal nőttek az előző héthez képest - az anyagot tartalmazó PlayStation 5-bundle továbbra is nagyon népszerű. A harmadik helyezett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lett, míg az újoncok között a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge-et és a Digimon Survive-ot köszönthetjük még - az előbbi a nyolcadik, az utóbbi a tizedik helyen végzett.

1. Xenoblade Chronicles 3
2. Horizon: Forbidden West
3. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
4. Nintendo Switch Sports
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. F1 22
7. Minecraft (Switch)
8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
9. Animal Crossing: New Horizons
10. Digimon Survive

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...