Football Manager 2019 Mobil, PC

Továbbfejlesztett funkciókkal és a német Bundesliga licencével érkezik a játék.
Típus:

Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.

Brit toplista: verhetetlen a Red Dead Redemption 2

Nyilván nem fog senkit sem meglepni, hogy a Red Dead Redemption 2 még mindig magabiztosan vezeti a toplistát, az viszont már talán érdekesebb, hogy ezzel együtt 2018 legjobb második hetes eredményeit érte el.

Demót kapott a Football Manager 2019

Az elmúlt években egyre kevesebb videojáték kapott demóváltozatot, ez a szomorú trend azonban talán lassacskán kezd elmúlni. Fél szezonon keresztül egyengethetjük csapatunk útját a Football Manager 2019 próbaverziójában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába tudtunk le egy nagy adag kraftos megjelenést, még mindig maradt puskapora a fejlesztőknek és kiadóknak. A héten a Lovecraft-rajongók és a Nintendo Switch-tulajok örülhetnek a leginkább.

Dátumot kapott a Football Manager 2019

Idén sem maradunk Football Manager nélkül, főleg itt nem, egy olyan országban, ahol 10 millió fociedző él. November elején újra felkarolhatunk egy csapatot és ha okosak vagyunk, bajnokot faraghatunk belőle.