GRIS PC, SW

Egy megható 2D-s platformerrel van dolgunk, gyönyörű, kézzel rajzolt grafikával. A játékmenet nyugodt és élvezetes, frusztrációtól és haláltól mentes.
1574521200

GRIS - érkezik a PS4-es változat

A PC-n és Nintendo Switchen aratott sikerek után a Sony konzoljára is ellátogat a Nomada Studio gyönyörű platformjátéka. A PS4-es verzió kiváló képi és hangminőségben, némi extrával meghintve érkezik.
1573030800

A GRIS-ből lophatott egy önsegítő alkalmazás

A The Fabulous app egy olyan önsegítő alkalmazás, melynek célja, hogy felhasználóiban megszüntesse a káros szokások bevett gyakorlatát, és helyette hasznos rutinokat alakítson ki. Most úgy fest, hogy megirigyelték a GRIS designját.
1566201600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.
1565416800

GRIS - hamarosan iOS-en is

A tavalyi téli szezon egyik legnagyobb meglepetése, a lélegzetelállító látványvilágú GRIS hamarosan elérhetővé válik az Apple mobilplatformjain is, miután nagy sikereknek örvendett PC-n és Nintendo Switchen is.
1561482000

Extrákkal megpakolt dobozos kiadást kap a GRIS

A GRIS éppen annyira nevezhető képi és zenei műremeknek, mint amennyire videojátéknak. Erre az aspektusára erősít rá tehát az a négyféle különleges kiadás, amelyet a switches változat mellé csomagolt a Special Reserve Games.
1553166000

GDC 2019: A God of War a GDC Awards nyertese

Újabb év játéka-díjat rakhatott zsebre Kratos, ugyanis a Game Developers Choice Awards díjátadóján is a God of War vitte a prímet. A gálán rengeteg remek indie cím is megkapta a méltó elismerést.
1546959600

A Facebook elutasította a GRIS reklámanyagát

Szexuális tartalmakra hivatkozva utasította el a Facebook a Devolver Digital promóciós anyagát, amellyel a GRIS című nagyszerű platformert népszerűsítették volna. A játék azonban teljesen mentes a szexuálisan szuggesztív tartalmaktól.
1546018560

GRIS teszt

Egy életre kelt festmény, szavak nélküli történettel. A Nomada Studio játéka egy gyönyörű mesterművel mutatja be egy olyan lány lelki küzdelmeit, aki elveszítette mindenét, de mégis kész szembeszállni a félelmeivel.
1545483646

Máris profitot termel a GRIS

Alig egy hete kapható a Nomada Studio megható platformjátéka, és máris nyereségessé vált. A csapat nagyon örül a sikernek, de ami a legjobb, talán más platformokra is kijöhet az idei év egyik legnagyobb meglepetése.
1544698815

Megérkezett a GRIS, itt a launch trailer

Ha a művészi játékok szerelmese vagy, imádod az egyedi grafikát és játékmenetet, akkor érdemes lecsapnod a Nomada Studio platformerére. A GRIS-ben egy fiatal lányt alakítunk, aki elvesztette a hangját és saját magát.