Children of Morta PC, PS4, SW, XBOXONE

Történet-orientált roguelike, amit akár kooperatív módban is nyomhatunk.
1657037700

Íme, a július eleji Xbox Game Pass-játékok

A Microsoft megmutatta, milyen játékokkal lesz teljesebb az Xbox Game Pass-előfizetésünk július első felében. Örülhetnek például azok, akiknek tavaly kimaradtak az első Yakuzák, mert a játékok visszatérnek a kínálatba.
1579258800

Három címmel bővül a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft bemutatta azt a három játékot, melyek hamarosan az Xbox Game Pass PC-s könyvtárát fogják bővíteni. Visszatérhetünk megküzdeni a mentális problémáinkkal, a pestissel és a démoni lényekkel.
1574105820

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csendesedik az év végi játékőrület, de még mindig nem vagyunk túl rajta. A héten fut be a legendás Shenmue régóta várt harmadik része, és a Sniper: Ghost Warrior-sorozat is új epizóddal bővül.
1569427231

Vadonatúj kedvcsinálón a Children of Morta

A PC-re már elérhető Children of Morta konzolos változatainak a megjelenése még kicsit odébb van, így kaptunk egy friss kedvcsinálót, ami bemutatja a játszható karakterek különböző képességeit.
1534775640

GC 2018: Indie játékok árasztják el a Switchet

Igaznak bizonyultak a pletykák, amelyek azt terjesztették, hogy meglepetésbejelentésekkel készül a Nintendo a Gamescom előtt. Több mint egy tucatnyi független fejlesztést mutattak be a kiotóiak hibridkonzoljára.