Desperados III PC, PS4, XBOXONE

Tizenkét év után tértek vissza a vadnyugat fenegyerekei.
Típus:

Desperados III teszt

A Mimimi Games csapata Jonh Cooper legendájának feltámasztásával egy olyan alkotást hozott létre, melyben a klasszikus taktikai játékok varázslatát éppen csak annyi újítással fűszerezték meg, hogy a végeredmény közel hibátlan legyen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.

Miniatűr traileren a Desperados III

Kevesebb mint két hét választ már csak el minket a Desperados III megjelenésétől, így érthető, hogy a készítők megállás nélkül szeretnének erre emlékeztetni bennünket különböző videókkal.

Desperados III - Kate O'Hara is bemutatkozik

Nagyon közel járunk már a Desperados III megjelenéséhez, így időszerű volt, hogy John Cooper ötösfogatából mindenki megkapja a maga bemutatkozóvideóját. A sort a veszélyesen szexi Kate O'Hara zárja.

GOG Summer Sale - demók és leárazások

Leárazási akció követ még nagyobb leárazási akciókat a GOG online áruházában, de a ma indult Summer Sale azért is különleges, mert a kedvezmények mellett olyan megjelenés előtt álló játékokat próbálhatunk ki általa, mint például a Desperados III.

Minden, amit a Desperados III-ról tudni érdemes

Nem kell veterán pisztolyhősnek lennünk ahhoz, hogy a Desperados III mesterévé váljunk. Nincs már messze a megjelenés sem, így a Mimimi Games és a THQ Nordic összedobott egy tartalmas videót, ami alaposan kivesézi a játék mechanikáit.

Desperados III - bemutatkozik Hector

Már csak hetekre vagyunk a Desperados III megjelenésétől, ezért a THQ Nordic megpörgeti kicsit a játék körüli marketinget. A legújabb videóban a Hector Mendoza mutatkozik be, akivel nem szívesen akasztanánk össze a bajszunkat.

Desperados III - megvan a pontos dátum

Már szinte hallani a poros földúton átgördülő ördögszekér hangját: végre új trailert, és vele együtt fix megjelenési dátumot kapott a Desperados III. Itt az idő tehát, hogy felnyergeljük a lovat és revolvert ragadjunk, hiszen vár minket John Cooper bandája.

Zenedoboz jár a Desperados III gyűjtői kiadásához

A Mimimi Games nem aprózza el a Desperados III gyűjtői kiadását. A Season Pass mellett öt, a játék főbb szereplőit ábrázoló szobrocska is jár a csomaghoz, amelyek talapzata ráadásul egy zenedoboz, ami a soundtrack egyik dalát játssza.

Desperados III próbakör

A Spellbound csapata 19 évvel ezelőtt indította hódító útjára John Cooper vadnyugati kalandjait, az új felvonással pedig a Mimimi Games vette át tőle a stafétabotot. Megnéztük, milyen fényben pompázik a vadnyugat manapság!