Desperados III PC, PS4, XBOXONE

Tizenkét év után tértek vissza a vadnyugat fenegyerekei.
Típus:

Csak nyáron érkezik a Desperados III

Váratja még egy picit a rajongókat a THQ Nordic a Desperados harmadik részével, a játék ugyanis csak a nyár folyamán kerül boltokba. Viszont akad jó hírünk is, a korábbi részek legendás karaktere, Doc McCoy visszatér!

GC 2019: 21 percnyi lopakodás a Desperados III-ban

Azoknak, akik szeretik a western és a taktikai játékokat, nyilván nem kell bemutatni a legendás Desperados-franchise-t, mely hamarosan újabb epizóddal bővül. Ezúttal az újonnan bemutatott karakterről érkeztek meg az első gameplay felvételek.

Desperados III - bemutatkozik Isabelle Moreau

Sok szerencsét annak, aki felbosszantja a Desperados III cajun voodoo-mesterét! A Mimimi Productions és a THQ Nordic egy másfél perces kedvcsinálóval mutatja be, hogy mire képes Isabelle Moreau.

Jövő héten rajtol a Desperados III zárt bétája

A szerencsések már a jövő héten kipróbálhatják a Desperados harmadik részét, a fejlesztők ugyanis hosszas bétatesztelés alá vetik a játékot. Habár a béta relatíve sokáig tart majd, csak egy kisebb tesztelői brigáddal indul el.

E3 2019: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtek meg a leginkább.

E3 2019: Vadonatúj kedvcsinálón a Desperados III

A tavalyi Gamescomon megejtett bejelentés óta mély csend honolt a Desperados-sorozat harmadik felvonása körül, de a THQ Nordic ezúttal gondoskodott róla, hogy ismét szó essen a vadnyugati mókáról.

GC 2018: Nézzünk bele a Desperados III-ba!

Nagyon megörültünk, amikor a héten bejelentették a Desperados harmadik részét. A vadnyugati akció-stratégia hű marad a hagyományokhoz, ám a Mimimi csapata egy sor fejlesztést is tervez. Az új videóban mindenről szó lesz!

GC 2018: Bejelentették a Desperados III-at

Tizenkét év után a remek kritikai fogadtatásban részesült Shadow Tactics fejlesztője támasztja fel a Desperados-sorozatot. A harmadik rész nem rúgja fel a szabályokat: maradunk a vadnyugaton, a műfaj továbbra is taktikai RTS.