Reigns: Game of Thrones Mobil, PC

A Reigns és a Trónok harca crossovere.

Tőzsdén a Devolver, a Sony már be is fektetett

Zajlik az élet a Devolver Digital körül. Az indie projekteket felkaroló kiadó a minap tőzsdére ment, amivel többek között a Sony figyelmét is felkeltette, eközben pedig ő maga is újabb stúdiókat vásárolt fel.

Újabb játékok az Xbox Game Passben

A hónap elején már bővült az Xbox Game Pass, a Microsoft azonban egy második hullámot is tartogatott. Február utolsó hetében a konzolosok hat, a PC-sek öt újabb játékhoz férhetnek hozzá.

Reigns: Game of Thrones teszt

Az utóbbi néhány napot csinos arcok jobb-balra lapozgatásával töltöttem. Randira ugyan nem mentem, de enyém lett a Vastrón és egyesítettem Westeros házait. Közeleg a tél, a királyság túlélése pedig csak a mi döntéseinken áll vagy bukik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Bemutatkozik a Reigns: Game of Thrones

Új felvonással jelentkezik a Reigns-sorozat, méghozzá nem is akármilyennel: az októberben megjelenő epizódnak a Trónok harca-sorozat szolgáltatja a körítést, Cersei, Jon Snow vagy akár Tyrion bőrébe is belebújhatunk majd.