Ingyenes a Bad Blood a Dying Light játékosainak

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 28.
  • Akció
Link másolása
A Dying Light battle royale-mellékága - bár ügyesen csavart a jól ismert formulán - nem tudott kitörni a mezőnyből, és így az Early Access-státuszból sem. A fejlesztők most ingyen odaadják a játékot a Dying Light-tulajoknak.

Izgalmas ajándékot kaptak a Dying Light-tulajdonosok a játék ötödik születésnapjára, ők ugyanis ingyenesen letölthetik a sorozat battle royale-mellékágát, a Bad Bloodot.

Igen, már mi is megfeledkeztünk arról, hogy volt ilyen: a Bad Bloodban tizenkét játékos eshet egymásnak, itt azonban a zombik is megkeserítik az életünket, és persze a Dying Light védjegyének számító közelharc, illetve parkour is kiemelt szerephez jut. A játék Early Access-kiadása még 2018-ban látta a napvilágot, azonban sosem sikerült kitörnie a mezőnyből, erről árulkodik, tavaly március óta semmilyen frissítést nem kapott a fejlesztés, holott az még a közelében sem jár az 1.0-s verziószámnak.

A Techland tehát valószínűleg elengedte a címet, a Bad Blood jelenleg nem is vásárolható meg a Steamen, a Dying Light tulajdonosai azonban bepótolhatják, ehhez el kell látogatniuk erre a weboldalra. Itt egy gyors regisztrációt/bejelentkezést követően meg kell adnunk azt a fiókunkat, amelyikkel a játékot megvásároltuk (legyen az bármelyik platform), ezután pedig repül is a steames kulcs.

Jó kis ajándék, talán a Dying Light 2-ig kihúzzuk vele!

1.
1.
markoci555
gondolom mindenki megy az oldalra, mert ha el is fogadta a regisztrációt (fogaskerék végtelen forgása), email már nem jön, majd később csak bad gateway üzenet fogad
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...