DiRT Rally 2.0 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Codemasters dagonyázása.

Klasszikus verdákkal erősít a DiRT Rally 2.0

Aki nem tudná, a DiRT Rally 2.0 egy korszakokon átívelő csomag lesz, amelyben számos klasszikus raliautót is irányíthatunk. A legújabb trailerben feltűnik jó pár olyan konstrukció, amit látva megdobban a szívünk.

Fejlesztői naplón a DiRT Rally 2.0

A Codemasters Dev Insight címen indított fejlesztői naplósorozatot a DiRT Rally 2.0-ról. A legújabb epizódból kiderül, hogy mennyit fejlődött a verdák és a terep grafikai minősége, de szó lesz az új abroncsszimulációról is.

DiRT Rally 2.0 - még több sárdagasztás

A múlt héten idő előtt szivárgott ki némi gameplay a Codemasters ralijátékáról, de az embargó végre lejárt és befutottak az első előzetesek. A nemzetközi sajtó rendesen odatette magát, több mint fél óra gameplay jutott mára.

Két körön át száguld a DiRT Rally 2.0

Még csak alig egy napja rántotta le a Codemasters a DiRT Rally új epizódjáról a leplet, ám máris két látványos gameplay videóval örvendeztetett meg minden ralirajongót. Úgy néz ki, jövőre is el leszünk kényeztetve versenyjátékok terén.

Jövőre mutatkozik be a DiRT Rally 2.0

A tegnapi beharangozó után a Codemasters hivatalosan is lerántotta a leplet a DiRT Rally második felvonásáról. A folytatás jövő év elején jelenik meg, PC mellett konzolokra is.