A State of Play lerántotta a leplet a PlayStation Plus márciusi kínálatáról

Link másolása
A bejelentések és a trailer-áradat szünetében a State of Play műsora bemutatta, hogy mire számíthanak a PlayStation Plus előfizetők márciusban.

A közel egyórás műsoridőbe az előzeteseken és a bejelentéseken kívül még a PlayStation Plus márciusi ingyenes játékai is belefértek! Nézzük, milyen kincsek jutnak el a tavasz első hónapjában az előfizetőkhöz! 

A PlayStation Plus Essential előfizetéssel ingyenesen elérhető lesz a következő hónapban a Battlefield 2042 (PS4, PS5), a Minecraft Dungeons (PS4) és a Code Vein (PS4).

Márciussal azonban bővül az Extra és a Premium előfizetések játékainak a listája is, nézzük, mik kerülnek ide! 

Érkezik a görög mitológiából merítő Immortals: Fenyx Rising (PS4, PS5), a taktikai lövölde, a Rainbow Six: Extraction (PS4, PS5), a Bethesda japán hangulatú akció és kalandjátéka, a GhostWire: Tokyo (PS5) és a Sony saját fejlesztésű Uncharted: Legacy of Thieves Collection-je (PS5) is.

A prezentáció egyik legnagyobb meglepetése, hogy a State of Play-en dátumot kapó, trópusi sandbox játék, a Tchia is elérhető lesz az előfizetők számára, már a megjelenése pillanatától! 

1.
1.
crytek
Uncharted: Legacy of Thieves Collection királyság!!! Ghostwire majd game passban pörög le! Jó hogy ide is csepeg 1-2 jó cím
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...