Minecraft Dungeons PC, PS4, SW, XBOXONE

Akció-szerepjáték a Minecraft-univerzumban.

Jason Momoa lehet a Minecraft-film sztárja

Már az is említésre méltó hír, hogy továbbra is tervben van a Minecraft régóta várt mozis adaptációja, ennél is érdekesebb azonban, hogy Jason Momoa lehet a film sztárja.

A közösséget ünnepli a Minecraft

A Minecraft vitathatatlanul világjelenséggé nőtte ki magát az elmúlt évtizedben, viszont nem sokra ment volna a tűzön-vízen át kitartó rajongók nélkül. Ezt a közösséget ünnepli meg most a Mojang Studios.

A PC-s Game Passbe is bekerül a Minecraft

A hétvégén tartották a Minecraft Live eseményt, amelyre több érdekes bejelentéssel is készült a Mojang. Kiderült például, hogy a konzolosok után a PC-s Game Pass előfizetői is kapják a Minecraftet.

Újabb játékokkal bővülhet a Minecraft-franchise

Lapértesülések alapján úgy tűnik, rendesen ráfekszik a Minecraft-franchise bővítésére a Mojang Studios, a fejlesztőcégnél ugyanis legalább két új, az élesben futó projektektől független Minecraft-játék készül jelenleg.

Steamre tart a Minecraft Dungeons

A Minecraft ARPG-s spin-offját eddig csupán a Microsoft Store-ból vásárolhatták meg a PC-s játékosok, ez azonban hamarosan megváltozik. Szeptembertől Steamen is elérhetővé válik a Minecraft Dungeons.

Minecraft Dungeons - támadnak az endermanek

Július végén megérkezik a Minecraft Dungeons következő kiegészítője. Az Echoing Void az endermanek hazájába vezényli a kockahősöket, a Minecraftból ismerős félelmetes lények pedig itt sem lesznek sokkal barátságosabbak.

Brit toplista: Ratchet és Clank megállíthatatlan

Ritkán látunk olyat, hogy egy játék jobban fogy a második héten, mint a premier időszakában, de a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében pontosan ez történt. A PS5 legújabb exkluzívja bebetonozta magát a brit toplista élére.

Brit toplista: jól rajtolt a Hades dobozos kiadása

Habár a Hades digitális változata tavaly ősz óta elérhető PC-n és a Nintendo konzolján, a Switchre frissen kiadott dobozos verzió alig két nap alatt felkerült a brit toplista tízes élvonalába. A trónt eközben az Animal Crossing foglalta el.

Minecraft Dungeons - a Netherbe visz az új DLC

Még ebben a hónapban megjelenik a Minecraft Dungeons következő DLC-je, ami a Flames of the Nether címet viseli, sejthető hát, hogy mi áll a középpontjában. Ezzel együtt egy ingyenes frissítést is kapunk majd, ami az endgame-et dobja fel.

Jön az új szezonbérlet a Minecraft Dungeonsbe

Másfél hét múlva befut a Howling Peak névre keresztelt DLC, amivelel kezdetét veszi a Minecraft Dungeons következő szezonbérlete. A hegyekbe kalauzoló kiegészítő mellé még három másikat várhatunk a csomag részeként.