Prodeus PC

Régivonalas shooter, amely pixeles látvánnyal operál, de a rendelesi technikák nagyon is modernek.
Típus:

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!

Prodeus - vér és ólom

Friss játékmenet-előzetessel jelentkezett a Prodeus, ami nyíltan vállalja, hogy a Doom szellemi örököseként hozza vissza nekünk az elnyűhetetlen retró lövöldék hamisítatlan hangulatát.

Prodeus - 12 perc a retro lövödével

Két fejlesztő dolgozik a kilencvenes évek shooterei előtt tisztelgő Prodeuson, amely már modern renderelési technológiákat használ. Most belenézhetünk a jelenlegi, pre-alpha változatba bő 10 perc erejéig.

Kickstarterre költözött a Prodeus

Tavaly év végén mutatkozott be Mike Voeller és Jason Mojic párosának új játéka, a Prodeus, ami pár napja már a Kickstarteren keresztül próbál meg pénzt kalapozni magának. Egyelőre jól halad az adománygyűjtés.

Vissza a kilencvenes évekbe a Prodeusszal

Végletekig erőszakos, gyors iramú retro FPS készül Prodeus címmel. A fejlesztők, Mike Voeller és Jason Mojica szerint a játékmenet lesz csak a régi, a grafika modern renderelési technikákat használ.