The King of Fighters XV PC, PS4, PS5, XSX

Tovább folytatódik a népszerű bunyós sorozat - az előző részhez hasonlóan ezúttal is 3D-ben.
1633003200

SNK-klasszikusok érkeztek a Steamre

Megkezdődött az idei Tokyo Game Show, és ezen az SNK is részt vett. Bemutatkozott a The King of Fighters XV következő harcosa, de a Steamre máris fellőtt klasszikusokról is hallottunk.
1629959400

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.
1625644800

Íme, a The King of Fighters XV platformlistája

Az SNK egészen eddig nem volt hajlandó elárulni, hogy milyen platformokra jelenik majd a The King of Fighters XV, a minap azonban erre is sort kerített. Azt is megtudtuk, hogy a kiadói teendőket a Koch Media látja majd el.
1622624400

Mégsem jelenik meg idén a The King of Fighters XV

Az eredeti elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg az idei évben a The King of Fighters-sorozat legújabb illesztése. A japán fejlesztőknek alaposan betett a koronavírus-járvány, ezért inkább a halasztás mellett döntöttek.
1615460400

Újabb karakterbemutatón a The King of Fighters XV

Az SNK hétről hétre adagolja a The King of Fighters XV karakterbemutatóit, és ezúttal sem maradtunk friss látnivalók nélkül: most Yuri Sakazakit nézhetjük meg közelebbről is harc közben.
1610895600

Újra mozog a The King of Fighters XV

Az ígéreteinek megfelelően újabb The King of Fighters XV-kedvcsinálóval jelentkezett az SNK, igaz, a minap kiadott videó csak egy nem túl hosszú karakterbemutató.
1610118000

Megmutatta magát a The King of Fighters XV

Noha tegnap az SNK az utolsó pillanatban elhalasztotta a The King of Fighters XV mozgóképes bemutatkozását, végül nem váratták sokáig a rajongókat a készítők, és ma reggel közzétették az első trailert az anyagból.
1610002800

Mégsem ma leplezik le a The King of Fighters XV-öt

A The King of Fighters-sorozat tizenötödik epizódjáról nem sokat tudunk, azon túl, hogy készül. Az eredeti tervek szerint ma hajnalban láthattuk volna a két éve fejlesztett játék előzetesét, az SNK azonban az utolsó pillanatban lemondta a dolgot.
1607238000

The King of Fighters XV - jövőre láthatjuk először

A The King of Fighters-sorozat legutóbbi epizódja 2016-ban jött ki, a 3D-s megközelítésével megreformálta a szériát. A hasonlóan készülő új részről két éve kaptunk először hírt, és úgy látszik, egy hónap múlva hivatalosan is felfedik.
1564988404

Készül a The King of Fighters XV

Örömteli hírünk van a verekedős játékok szerelmeseinek, hiszen az új Guilty Gear mellett a The King of Fighters is vadonatúj felvonással bővül. Sajnos ez esetben sem volt bőbeszédű a bejelentés, így csak annyit tudni, készül az új rész.