Dragon Age: Dreadwolf PC, PS4, XBOXONE

Új résszel bővül a sorozat.

A Mass Effect-csapat és Mark Darrah is segítenek a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztésében

Habár a BioWare fantasy szerepjátéka már játszható alfastádiumban áll, az utolsó nagy hajrára beszervezték az új Mass Effect fejlesztőit is. Ráadásul a széria egykorai fejese, Mark Darrah is visszatért a projekthez.

Képeken és videón szivárog a Dragon Age: Dreadwolf

Nem csupán néhány érdekes pletyka, de néhány friss kép és videó és kiszivárgott a Dragon Age-széria negyedik részéből, a Dreadwolfból.

Távozik a stúdiótól a BioWare veterán írója

Mac Walters olyán játékokon dolgozott, minta a Mass Effect-sorozat és az új Dragon Age-játék.

Rövid kedvcsinálón a Dragon Age: Dreadwolf

Tegnap ünnepeltük a hivatalos Dragon Age-napot, a BioWare pedig egy rövid Dreadwolf-kedvcsinálóval jelentkezett ebből az alkalomból.

Traileren a Dragon Age: Absolution

Újabb, a korábbiaknál valamivel kiadósabb kedvcsináló érkezett a Netflixre készült animációs sorozatról.

Már végigjátszható a Dragon Age: Dreadwolf

Jó hírekkel szolgált a BioWare: továbbra is jó ütemben halad a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztése, már az elejétől a végéig játszható állapotban van a játék.

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.

SGF 2022: Dragon Age-sorozatot mutatott be a Netflix

A Geeked Week Showcase során rántották le a leplet az Absolution alcímmel érkező új animációs sorozatról, melyet decembertől már nézhetünk is a Netflixen, ízelítőnek pedig még egy trailert is kaptunk.

Megvan a Dragon Age 4 hivatalos címe

Apró, de fontos hírrel jelentkezett ma a BioWare csapata. Számozás nélkül, Dragon Age: Dreadwolf címen kerül a boltokba a fantasy szerepjátéksorozat negyedik felvonása.

SGF 2022: Idén elmarad az EA Play Live

Az Electronic Arts tájékoztatása szerint idén nem tartják meg az EA Play Live-ot, ugyanis úgy döntöttek, hogy a bejelentésre váró játékaikat inkább szétszórva, külön-külön eseményeken leplezik le.