The Pathless

Az Abzu készítőinek új játéka, melyben egy sötét erdőt tisztítunk meg az elkárhozott lelkektől.
1675062000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk új játékok nélkül, számtalan ígéretes indie-címmel gazdagodunk az elkövetkezendő napokban.
1674842090

Februárban érkezik Xbox-konzolokra és Nintendo Switchre a The Pathless

PC-n, PlayStationön és az Apple Arcade játékai közt már nagyot tarolt a The Pathless, most pedig eljött az ideje, hogy újabb gépekkel bővüljön az a bizonyos platformlista.
1659365521

Xbox-konzolokra és Nintendo Switchre is megjelenik a The Pathless

A PlayStation 5-nyitócím The Pathless még idén tiszteletét teszi Xbox-konzolokon, valamint Nintendo Switchen is.
1627624800

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!
1619010000

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.
1611828000

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.
1605510840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.
1605121200

Launch traileren a The Pathless

Holnap válik elérhetővé az Abzû fejlesztőinek legújabb alkotása, a The Pathless. Ebben a nyílt világú kalandjátékban csakis két dologra számíthatunk: a sólymunkra és az íjunk pontosságára.
1604905200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.
1596798000

Mi volt még a tegnapi State of Playen?

Az augusztusi State of Play a külsős stúdiók által gyártott játékokra koncentrált: sokkal külön hírben foglalkoztunk, itt pedig azok szerepelnek, amelyek kimaradtak a szórásból. A legtöbbjüket láttuk már korábban, de új játékok is akadnak.