Day of Defeat: Source

"Míg a CS: Source játékmenetét tekintve mérsékelt változásokat hozott, addig a DoD: Source majdhogynem teljesen átvedlett, a fanok legnagyobb örömére vagy bánatára…"

A Steam ellen lázad a konkurencia

Az MCV értesülései szerint két nagyobb - természetesen meg nem nevezett - digitális játékterjesztéssel foglalkozó üzlet is arra készül, hogy a Steamet használó játékokat nem fogja árusítani a jövőben - ez első furcsának tűnhet, hiszen közöttük van például a Call of Duty-sorozat is.

Steam - most már hivatalosan is magyar

Aligha akad olyan játékos, aki nem ismerné a Valve híres rendszerét, a Steamet, mely a legutóbbi frissítésének hála most már magyarul is elérhető.

A Valve szerint erősödik a PC-s játékipar

"A PC haldoklik, a PC nem játékra való, a PC-t nem éri meg fejleszteni" - az ilyen és ezekhez hasonló siránkozásokra cáfolt rá a Steamet fejlesztő Valve.

A Valve nyáron továbbfejleszti a Steam-et

A nyár folyamán egy nagyobb Steam-frissítést fog kiadni a Half-Life és Counter-Strike-játékokat is jegyző Valve: az update középpontjában a közösségépítés áll.

Jövő héten átalakul a Steam

A Valve bejelentéséből tudtuk meg, hogy a jövő héten átalakul a Steam: a kinézet megújulása mellett számos új fícsörrel is gazdagodni fog a szolgáltatás.

Készüljünk fel a Day of Defeat-hétvégére!

Ma keződött meg a második ingyenes Day of Defeat: Source-hétvége - ez alkalomból már letölthetővé vált a kliens, melyet telepítve tudtok majd lövöldözni a napokban.

Ingyenes Day of Defeat: Source-hétvége!

Csütörtök óta érhetőek el a Day of Defeat: Source új pályái, valamint a legújabb játékmód, a Detonation. Most másodjára is lehetőséget kapunk egy kiadós ingyenjátékra!

Patch trió késő estére

A mai napon három remek játékhoz érkezett javítócsomag, melyek név szerint a Day of Defeat: Source, a FEAR és a Warhammer 40k: Dawn of War.

Steam-hírek: Megjelenések, kiegészítések

Új információkkal frissült a Steam: megjelent végre a SiN Episodes első része, három hét múlva érkezik a Half-Life 2 kiegészítés, módosítások várhatóak a CS-hez...

Day of Defeat: Source - 3 napig ingyen

A Valve-nak köszönhetően most hétvégén bárki ingyen kipróbálhatja a Source motort használó Day of Defeat-et. A free weekend 3 teljes napig tart majd.