Pokémon Sword & Shield SW

A Pokémonok nyolcadik generációja Nintendo Switchre költözik!

2020 legjobb játékai - szerintünk

Most is megszavazhattátok a tavalyi év legjobb játékait, mielőtt azonban ismertetnénk az olvasói voksolás végeredményét, fussuk át, hogy mely címek voltak a kedvencei a Gamekapocs-szerkesztőségnek!

Pokémon Sword & Shield - The Crown Tundra teszt

A Pokémon Sword & Shield második kiegészítője valódi jutalomjátékkal ér fel a Switch-exkluzív epizód rajongói számára, ráadásul a sorozat jövőjét tekintve is ígéretes darabnak tűnik.

Pokémon Sword & Shield - The Isle of Armor teszt

Kellett néhány év hozzá, hogy a Pokémon-sorozat készítői belássák: a bővített kiadások felett mára eljárt az idő, DLC-ként adagolni az extra tartalmakat viszont szexi. Innentől kezdve már csak valami említésre méltót kellett volna villantani.

Pokémon Sword & Shield teszt

Befutott az első olyan fősodorbeli Pokémon-játék, amit már kifejezetten azzal a céllal készítettek el, hogy a nappaliban, egy tévé előtt is jó legyen vele játszani. Annak rendje és módja szerint le is tarolta a piacot.

Nintendo Post E3 Tour beszámoló

Frankfurtba repültünk, hogy mi is kézbe vegyük a Nintendo idei E3-as felhozatalát. Többek közt kipróbáltuk a Luigi's Mansion 3-at, az új Pokémont, a Link's Awakening felújított változatát, és láttuk a Platinum Games következő nagy durranását is.