Wrath: Aeon of Ruin PC, PS4, SW, XBOXONE

Szellemi örököst kap a Quake első felvonása.
Típus:

Nyáron érkezik a Wrath: Aeon of Ruin

A kilencvenes évek lövöldéit idéző Wrath: Aeon of Ruin megjelenése jövő nyárra várható. Addig továbbra is early accessben nyúzható, amihez december helyett januárban érkezik a következő frissítés.

Már játszható a Wrath: Aeon of Ruin

Megérkezett a kilencvenes évek lövöldéit megidéző Wrath: Aeon of Ruin korai hozzáférésű változata, amit kezdetben ráadásul kedvezményes áron szerezhettek be. Készen álltok egy kis hentelésre?

E3 2019: 10 perc Wrath: Aeon of Ruin-zúzás

A GameSpot E3-as műsorában ismét megmutatta magát a 3D Realms és a KillPixel csapatának új retróshootere, a Quake 1-motor hajtotta Wrath: Aeon of Ruin, amiben egy hatalmas hubrendszerként működő világban kell rendet tennünk.

22 percig mozog a Wrath: Aeon of Ruin

A 3D Realms csapata hisz abban, hogy a több évtizedes játékmotorokkal hajtott FPS-eknek van létjogosultsága. Most hosszabban is belenézhetünk az első Quake engine-jével készülő Wrath: Aeon of Ruinba.

Wrath: Aeon of Ruin - a Quake szellemi örököse

Tegnap hivatalosan is bemutatkozott a 3D Realms legújabb játéka, a Wrath: Aeon of Ruin, ami nem elég, hogy a Quake 1 motorját használja, de tulajdonképpen az első rész szellemi örököseként komolyan megpendíti majd a nosztalgikus húrokat is.