Killer Queen Black PC, SW, XBOXONE

A Killer Queen Black egy erősen csapatmunkára építő multiplayer játék, ahol erősen militarizált bogarainkkal különböző célokat szem előtt tartva hajthatunk a győzelemért.
1644948000

Ezeket nyújtja még az Xbox Game Pass februárban

Az Xbox Games Pass előfizetői február második felében sem maradnak új címek nélkül – noha ez most a csöndesebb hónapzárások közé tartozik. A legjobban a sportok és a stratégiai játékok kedvelői járnak.
1613977200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múltheti szárazság után éppen ideje volt, hogy február utolsó napjaira egy kicsit megenyhüljön az ilyenkor megszokott uborkaszezon. Lássuk, hogy milyen játékok mellett köszönthetjük a tavaszt!
1613498400

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Szó szerint nem lassít a Microsoft, ami az Xbox Game Pass februári játékkínálatát illeti, hiszen ezúttal olyan húzócímekkel töltötte meg a szolgáltatását, mint a Wreckfest, vagy a tavaly novemberben debütált DiRT 5.
1613458800

Száznál is több játék jön idén a Stadiára

Noha a Stadiának továbbra sem gördül simán a szekere, a Google-nél nem tettek le a szolgáltatás kínálatának bővítéséről. 2021 során száznál is több játékot várhatunk, és azt is bejelentették, melyik kilenc jön legközelebb.
1570428120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.
1553680800

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.