Száznál is több játék jön idén a Stadiára

  • Írta: gorien
  • 2021. február 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Noha a Stadiának továbbra sem gördül simán a szekere, a Google-nél nem tettek le a szolgáltatás kínálatának bővítéséről. 2021 során száznál is több játékot várhatunk, és azt is bejelentették, melyik kilenc jön legközelebb.

A Google Stadia legutóbb azzal került a hírekbe, hogy bezárja saját fejlesztőstúdióit, ez azonban nem azt jelenti, hogy a platform kínálatának bővítgetéséről lemondtak volna. Nemrég egy blogposztban adták tudtunkra, mely játékokat várhatjuk a közeljövőben, és azt is bejelentették, hogy 2021 folyamán száznál is több játékot terveznek hozzáadni a szolgáltatáshoz.

Az elkövetkező hónapokat illetően kilenc újdonságról tudunk. Február 23-án a Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition és a Shantae: Risky's Revenge – Director's Cut hozza el nekünk Stadiára is a kis dzsinnlány kalandjait, míg március 2-án az It came from space and ate our brainsben az emberiség ellen törhetünk co-opban.

Március 17-én a FIFA 21 meccseibe vethetjük magunkat, március 26-tól pedig a klasszikus platformerekre hajazó Kaze and the Wild Masksot próbálhatjuk ki. Április 23-án a Judgment csatlakozik a platformhoz, illetve várhatjuk még a Killer Queen Blacket, a Street Power Footballt és a Hellpointot, bár utóbbi háromnak premierdátuma egyelőre nincs.

6.
6.
#5: Pont ez az. Az addig még oké, hogy a Google kihúzhatja mögüle a dugót, ha nem jön be, mint pár másik esetben, de nem eszik olyan forrón ezt a kását. Ha a G szerez párszázezer előfizetőt, fizetteti velük a játékokat és 3 év múlva kihúzzák a dugót, azt szerintem abban a formában nem ússzák meg, vagy pedig senki nem vesz utána tölük never ever semmit. A másik meg ez, hogy a Steam, az Epic, vagy pl a GoG is (ugye) mehet kvázi bármikor a levesbe és akkor nem három szem játékod röppen el. Még semmi birodalom nem volt örök.

Kiderül három év múlva, hogy Gabe 23 évvel az előtt olyat írt a Steam fórumra, ami a jövőben bánthat valami csoportot, meghurcolnak mindenkit és báj-báj nem csak a Half Life 3, hanem a 2 is :)
3.
3.
delphijos
#2: Én meg még mindig azt mondom hogy azoknál akiknek nagy játékgyüjteménye van máshol ez valóban nem a legjobb alternatíva, de akinek nincs, annak kb. ugyanaz mintha mondjuk az egyik konzolon kezdene vásárolgatni. Ha később vált, máshol se kapja meg azt amit ott megvett. Ez is egy külön platform. Az Nvidia pl. streaming szolgálatást akar eladni ( nem arra megy hogy nála vedd a játékokat ) a Google meg platformot épít. Hogy sikeres lesz vagy sem, majd kiderül de semmiképp se azokat célozza akiknek van 1000 játéka Steam-en , kár is ezzel hasonlítani.
2.
2.
DarkCrash
Ez a cucc már akkor halálra volt ítélve mikor megszületett az ötlet. Gyakorlatilag az Xcloud mellett semmi esélye sincs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...