Persona 5 Strikers PC, PS4, SW

A Dynasty Warriorsra hajazó epizódot kap a Persona 5.

Több be nem jelentett cím is készül a Persona fejlesztőinél

A Persona-rajongóknak már a január is mozgalmas hónap lesz, az Atlus azonban tervez még pár komoly bejelentést a 2023-as évre.

Jöhetnek az élőszereplős Persona-adaptációk

A Sega hivatalosan is megerősítette, hogy szívesen adaptálná élőszereplős formában az Atlus játékait, így a Persona-sorozatot is.

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus januári felhozatala

Szinte menetrendszerűen szivárgott ki, hogy milyen ajándékokkal készül a Sony a PlayStation Plus előfizetőinek legközelebb. Az infók egy már jól bevált forrásból származnak, így joggal bízhatunk abban, hogy nem alaptalanok.

Új Persona-játék bejelentését teaseli az Atlus?

Kiemelten fontos az idei év az Atlus és a Persona-széria számára, hiszen szeptemberben lesz 25 éves a franchise. Ennek az örömére több bejelentéssel készülnek a fejlesztők - köztük talán egy új játék leleplezésével is.

15 millió eladott példánynál jár a Persona-sorozat

Az Atlus lezárta az egyébként márciusban véget ért pénzügyi évét, és nyilvánosságra hozta az adatokat. Ezek egyik fontos megállapítása, hogy a Persona-sorozat túllépte már a tizenötmillió eladott példányt is.

Amerikai toplista: ismét tarolt a Nintendo

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group februári összesítése, amiből kiderült, hogy a Nintendo termékei mind szoftver-, mind hardverfronton remekül teljesítettek.

Brit toplista: kilőtt a Spider-Man: Miles Morales

Az elmúlt napokban érkezett egy adag PlayStation 5 a brit játékboltokba, ami éreztette a hatását a játékeladási toplistán is: a Sony next-gen konzoljára 64 százalékkal több játékot vásároltak a helyiek, mint az előző héten.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múltheti szárazság után éppen ideje volt, hogy február utolsó napjaira egy kicsit megenyhüljön az ilyenkor megszokott uborkaszezon. Lássuk, hogy milyen játékok mellett köszönthetjük a tavaszt!

Launch traileren a Persona 5 Strikers

Karnyújtásnyira vagyunk a Persona 5 várva-várt folytatásától, hiszen jövő hét kedden végre megjelenik a Strikers, és éppen ezért most egy kicsit felpörgeti a játék marketingkampányát az Atlus.

Persona 5 Strikers - szívek szállodája

Kereken egy hét múlva felpörögnek, és Dynasty Warriors-módba kapcsolnak a szívtipró fantomtolvajok a Persona 5 Strikersben, aminek örömére most egy újabb sztorielőzetessel jelentkezett a játékhoz az Atlus.