Frissítve: Íme, a PlayStation Plus januári felhozatala

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 3.
  • Pletyka
Link másolása
Szinte menetrendszerűen szivárgott ki, hogy milyen ajándékokkal készül a Sony a PlayStation Plus előfizetőinek legközelebb. Az infók egy már jól bevált forrásból származnak, így joggal bízhatunk abban, hogy nem alaptalanok.

Az ajándékjátékok megszellőztetésében már rutinos Dealabsen keresztül szivárgott ki, hogy milyen ingyenes címeket kapnak a PlayStation Plus-előfizetők januárban. Ezúttal is három játéknak örülhetünk majd, ezek közül kettő pedig PlayStation 5-ön is játszható.

A felhozatal részét erősíti a DiRT 5, amelyet PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérünk, és a PlayStationre épp januárban megjelenő Deep Rock Galacticot is ingyen elérik majd az előfizetők - legyen akár előző vagy új generációs konzoljuk. A harmadik cím, a Persona 5 Strikers már PlayStation 4-exkluzív.

A Sony még nem erősítette meg hivatalosan a híreket, de amint sor kerül erre, frissítjük a hírünket!

Update! A Sony megerősítette a listát, a januári játékok január 4. és február 1. között lesznek elérhetőek.

7.
7.
crytek
#6: Remek arcade cím és jól is néz ki, minden percét élveztem
6.
6.
DarkLord
DIRT 5 jöhet az kimaradt nekem és épp most pont kivagyok "éhezve" egy kis rallyra a másik kettő nekem off, de jó ez így.
5.
5.
crytek
#3: Felőlem meg is választhattál volna az univerzum legjobbjának ha én bottal se piszkálnám.. Dirt 5 ami itt ér valami számomra de az alapjátékot game passba kimaxoltam már. Így ez a csomag nekem hulladék
Egy order 1866, killzone shadowfall, sokkal jobb lett volna számomra
4.
4.
Zuzmo
A Deep Rock Galactic egy nagyon jó co-op játék 3-4 főnek.
3.
3.
nemfontos
#1: A persona 5 strikers kiváló kiegészítése a persona 5 -nek, még ha nincs is azon a rendkívül magas színvonalon, ahol az eredeti sorozat.
2.
2.
nemfontos
Csak apró megjegyzés, hogy ezek nem "ingyenes címek", hiszen az előfizetést fizetni kell hozzá hogy bárki játszhasson vele.
1.
1.
crytek
Jólvan jó látni itt is vannak ótvar hónapok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...