Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

2022 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit már láthattátok, de a szerkesztőségen belül is készültünk egy összesítéssel. Íme, a tavalyi év legjobb játékai - szerintünk.

2022 legjobb játékai - szerintetek

Decemberben ismét szavazásra bocsátottuk az elmúlt egy év legjobb játékait, ezúttal összesen tizenhét kategóriára bontva. Ti megszavaztátok a kedvenceiteket, mi pedig összesítettünk. Lássuk az eredményeket!

Elden Ring teszt

Elden Ring, ó Elden Ring! Hosszas várakozás után végre megérkezett Hidetaka Miyazaki és George R. R. Martin közös projektje, ami egy fantasztikus nyílt világban próbálja ki a FromSoftware megunhatatlan receptjét. Lássuk, hogy sikerült!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

Elden Ring próbakör

Ó, Elden Ring! A múlt hétvégén elsők közt próbálhattuk ki a FromSoftware következő nagy dobását, így csak természetes, hogy kapva kaptunk az alkalmon. Lássuk, milyen első benyomást keltett a Souls-széria nyílt világú örököse!

E3 2019: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtek meg a leginkább.