Microsoft Flight Simulator PC, XSX

Visszatért a Microsoft Flight Simulator.

Honeycomb Aeronautical teszt

Amikor bő másfél éve leteszteltük a Microsoft Flight Simulatort, még csak billentyűzettel bontogattuk a szárnyainkat. Most viszont fordult a kocka és megnéztük milyen az, ha high tech eszközökkel vágunk neki a fellegeknek.

Microsoft Flight Simulator teszt (Xbox Series X/S)

A Microsoft Flight Simulator PC-s változata egy évvel ezelőtt hagyta el a kifutópályát, most pedig megérkezett a teljes Földet felölelő repülőprogram újgenerációs konzolokra szabott verziója is - lássuk, milyen lett a végeredmény!

2020 legjobb játékai - szerintetek

Minden év végén hagyomány nálunk, hogy megszavaztatjuk veletek az elmúlt esztendő legjobb játékait. Tavaly sem volt ez másként, lássuk, hogy mely címek voltak 2020 legjei szerintetek!

Microsoft Flight Simulator teszt

Kétségtelen, hogy a 2020-as év legambiciózusabb videojátékos projektje a teljes Földet berepülhetővé varázsoló Microsoft Flight Simulator. Lélegzetelállító látvány, realisztikus irányítás, autentikus pilótafeeling. De vajon tényleg erre várt mindenki?

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!